Gow Ragnarok Gna Boss için yardım

Arthur Morganx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
424
arkadaşlar statlarım geçmek için yeterlimi gna yı normalde zor da oynuyordum ve kesebiliyordum diğer bossları ama bunu kesemiyorum zorluğu normale çekmeme rağmen 2 bar anca inidirebiliyorum canını kaos kılıçları 6 mızrak 7 lvl yardımcı olabilirmisiniz zayıf yönü filan var mı bu valkyrie boss unun Gamepad ile oynuyorum bu arada ss de klavye tuşları gözükmüş

Ekler

• ScreenShot-2025-7-15_14-49-33.webp
    ScreenShot-2025-7-15_14-49-33.webp
    367 KB · Hit: 33
arkadaşlar statlarım geçmek için yeterlimi gna yı normalde zor da oynuyordum ve kesebiliyordum diğer bossları ama bunu kesemiyorum zorluğu normale çekmeme rağmen 2 bar anca inidirebiliyorum canını kaos kılıçları 6 mızrak 7 lvl yardımcı olabilirmisiniz zayıf yönü filan var mı bu valkyrie boss unun Gamepad ile oynuyorum bu arada ss de klavye tuşları gözükmüş

O seviyede GNA'ya baş edemezsin.

Seviye 9'a kadar gelebilirsen iyi olur. Sağlam bir zırh lazım.

ne kadar daha güçlenmem gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu seviyede geçenleri gördümde çok iyi oyuncular sanırsam onlar

Hocam onlar No Damage takılıyor. Biz Full Damage. Siklet farkı var aramızda.

hocam bilmediğim için soruyorum valhalla dlc sıfırdan mı başlıyorduk yoksa ordan da lvl kasıp güçlenebilirmiyim

hocam bilmediğim için soruyorum valhalla dlc sıfırdan mı başlıyorduk yoksa ordan da lvl kasıp güçlenebilirmiyim

Valhalla'da ne olursan ol, her oynanışın sonunda sıfırdan başlayacaksın zaten.

Öle öle geçiyorsun. Skilleri sırayla aynı gibi 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,276
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri