Neler Yeni

Gow Ragnarök Ps Plus Kütüphanesine Ekleniyor!

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,072
İsim
Mert Can Ergün

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,711
İsim
Oğuz
kutu oyunları koleksiyon için güzel ben beğeniyorum da digital o kadar güzel değil kanka ya
Kutu oyunlarını da koleksiyon yapıyorum fakat ileride evim olursa sergilerim diye yapıyorum. (PS yok hiç oynamıyorum) Steam ise tamamen farklı benim için. Oyunları alıp çoğu başarımı kasarak oynuyorum, ekran görüntülerini paylaşıyorum, en son da oyunu inceleyip rafa kaldırıyorum. En azından oynadığın tüm oyunların anısını ve fikrini tek yerde görmüş oluyorum bu yüzden güzel bir zevk benim için. Yoksa düz başka platformdan indirip oynayınca hiç zevk vermiyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,072
İsim
Mert Can Ergün
Kutu oyunlarını da koleksiyon yapıyorum fakat ileride evim olursa sergilerim diye yapıyorum. (PS yok hiç oynamıyorum) Steam ise tamamen farklı benim için. Oyunları alıp çoğu başarımı kasarak oynuyorum, ekran görüntülerini paylaşıyorum, en son da oyunu inceleyip rafa kaldırıyorum. En azından oynadığın tüm oyunların anısını ve fikrini tek yerde görmüş oluyorum bu yüzden güzel bir zevk benim için. Yoksa düz başla platformdan indirip oynayınca hiç zevk vermiyor.
Steam profilini verir misin bakmak istiyorum

CupOk

80+ Bronze
Kutu oyunlarını da koleksiyon yapıyorum fakat ileride evim olursa sergilerim diye yapıyorum. (PS yok hiç oynamıyorum) Steam ise tamamen farklı benim için. Oyunları alıp çoğu başarımı kasarak oynuyorum, ekran görüntülerini paylaşıyorum, en son da oyunu inceleyip rafa kaldırıyorum. En azından oynadığın tüm oyunların anısını ve fikrini tek yerde görmüş oluyorum bu yüzden güzel bir zevk benim için. Yoksa düz başka platformdan indirip oynayınca hiç zevk vermiyor.
Steam fanboy biz crack oynayacağız(n)(!)

asko56

80+ Silver
Oyunu oynamak için özel konsol alma devri yavaştan kapanacak gibi. Bir oyunu ben her yerden oynabilmeliyim. GTA 6 için gidip de konsol alıp sonra yüzüne bakmayacaksam napayım konsolu
rockstar games için bu yıllardır süre gelmiş bir olay rockstar games in en önemli olayı oyunlarının çıktıgı gün korsana düşmesi ve satışları baltalamaması için ilk konsola çıkarıryor hazır müşteriye satıyor parayı çukkalıyor sonra 2 yıl pc ye optimize ile ugraşıp 2 yıl sonra pc ye satıyor firmanın stratejisi bu

CupOk

80+ Bronze
rockstar games için bu yıllardır süre gelmiş bir olay rockstar games in en önemli olayı oyunlarının çıktıgı gün korsana düşmesi ve satışları baltalamaması için ilk konsola çıkarıryor hazır müşteriye satıyor parayı çukkalıyor sonra 2 yıl pc ye optimize ile ugraşıp 2 yıl sonra pc ye satıyor firmanın stratejisi bu
ubi ea oyunları bile ilk günden korsana düşmüyor bana göre boş bir bahane bu

asko56

80+ Silver
ubi ea oyunları bile ilk günden korsana düşmüyor bana göre boş bir bahane bu
ubi ve ea ı kim sallar 2 firmada batakta kimsenin umruda degil çıkardıkları oyunlar ama bir gta 6 çıktıgında tüm korsancılar ilaç çıkarmak için yarışa girerler.

Top Bottom