Neler Yeni

Göz bulanıklığı sanki

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Gözüm güneşe veya ışığa bakınca bişi oynuyor şeffaf.
Bazende böyle olduğunda sağ veya sol tarafım görüş olarak bulanık oluyo.
Ben çok fazla göz doktoruna gittim. Direk orada yapabilecekleri bir şey yok dişçilerdeki gibi. Göz hassas olduğundan sadece bir makineye sokup soru sorarlar. Operasyonlar ya da diğer işlemleri hemen yapmazlar.

Özel hastane demi hocam?

ilk kontrolde ne yapar hocam bana. skntı olmasn :)
ilk olarak ellerindeki mikroskop gibi bir cihazla gözünüzdeki sorunun tam olarak ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar sonrasında hangi tedavinin daha sağlıklı olacağına karar veriyorlar damla ile geçebilir ya da lazer v.b. genellikle gözlüğe son çare olarak bakmakla birlikte farklı tedavi yöntemlerinin hangisi gözünüzdeki sorunu giderebilir bunu oturup düşünüyorlar yoksa diğerleri rahatlatıcı ya da miyop gözlüğünü yazar geçer çokta şey yapmaz yani

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ahmet
ilk olarak ellerindeki mikroskop gibi bir cihazla gözünüzdeki sorunun tam olarak ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar sonrasında hangi tedavinin daha sağlıklı olacağına karar veriyorlar damla ile geçebilir ya da lazer v.b. genellikle gözlüğe son çare olarak bakmakla birlikte farklı tedavi yöntemlerinin hangisi gözünüzdeki sorunu giderebilir bunu oturup düşünüyorlar yoksa diğerleri rahatlatıcı ya da miyop gözlüğünü yazar geçer çokta şey yapmaz yani
anladım hocam çok teşekkr ederim.
iznimde özel göz doktoruna gitcem

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Kontrole gidin zaten bir şey yapmazlar kesinlikle, sorunu bulurlar eğer sıkıntı varsa tedavi vs sizin isteğinize kalmış şeyler zaten. Ve bu arada gözünüze dikkat edin, ben geçen sene canlı dersler yüzünden gözümü bozdum ve gözlükle yaşam gerçekten kötü. Çizdirmeyi düşünüyorum yakında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kontrole gidin zaten bir şey yapmazlar kesinlikle, sorunu bulurlar eğer sıkıntı varsa tedavi vs sizin isteğinize kalmış şeyler zaten. Ve bu arada gözünüze dikkat edin, ben geçen sene canlı dersler yüzünden gözümü bozdum ve gözlükle yaşam gerçekten kötü. Çizdirmeyi düşünüyorum yakında
Gözler cidden önemli geçen seneye kadar 4k gördüğüm dünyayı gözlüksüz 720p görmek kadar iğrenç şey yok

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ahmet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gözler cidden önemli geçen seneye kadar 4k gördüğüm dünyayı gözlüksüz 720p görmek kadar iğrenç şey yok
doğru diyorsunuz hocam. teşekkür ederim

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
Özel hastane demi hocam?

ilk kontrolde ne yapar hocam bana. skntı olmasn :)
İlk kontrolde şikayetini belirteceksin daha sonra bir cihaz var ona çeneni yaslayacaksin oradan gözüne bakacaklar acı veren bir şey değil normal duruyorsun herhangi bir ilaç vs bir şey yok duruma gore ilerler sonrasında

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,714
İsim
Oozdmrsm
Gözüm güneşe veya ışığa bakınca bişi oynuyor şeffaf.
Bazende böyle olduğunda sağ veya sol tarafım görüş olarak bulanık oluyo.
Güneşe ve ışığa baktığınızda ufak Ufak solucana benzer şefaf şeyler görüyorsanız
Göz sıvısının içindeki(proteinlerdi sanırım) onları görüyorsunuzdur. Aama yinede bir göz doktoruna danışın.

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ahmet
Güneşe ve ışığa baktığınızda ufak Ufak solucana benzer şefaf şeyler görüyorsanız
Göz sıvısının içindeki(proteinlerdi sanırım) onları görüyorsunuzdur. Aama yinede bir göz doktoruna danışın.
evet evet. küçük şeffaf şey. Bu sorun olmuyormu?
Bazende bulanıklaştrıyo gözümü ama

Coolpanda

80+ Silver
Bundan görüyorsan normal.
images (5).jpeg

Top Bottom