Göz kanlanması nasıl geçer

asdkle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,444
Göz pınarımın olduğu yerden o yuvarlak kısma doğru bi kanlanma var çok büyük değil ama beni kan tuttuğundan rahatsız oluyorum nasıl geçer

Göz pınarımın olduğu yerden o yuvarlak kısma doğru bi kanlanma var çok büyük değil ama beni kan tuttuğundan rahatsız oluyorum nasıl geçer
biz bilemeyiz doktora gitmelisin

Şöyle soruları burada sorman hiç mantıklı değil.
Git bir göz doktoruna muhtemelen göz damlası verir.

aynaya bakmazsan bir şey olmaz. elleme geçer.

Bana da arada oluyor, gözlerini dinlendir zamanla geçecektir. Yatarken gözüne salata dilimi veya patates koy.

Şöyle soruları burada sorman hiç mantıklı değil.
Git bir göz doktoruna muhtemelen göz damlası verir.
Göz kanlanması yaygın olarak çoğu kişinin yaşadığı/yaşayabileceği bir şey ve forumda da yaşayan varsa yardımcı olabileceğinden soruyorum bu kadar kasma

Yanlış Bilgilendirme
Göz kanlanması yaygın olarak çoğu kişinin yaşadığı/yaşayabileceği bir şey ve forumda da yaşayan varsa yardımcı olabileceğinden soruyorum bu kadar kasma
Gözüne tuz ruhu dök iyi gelir

• Hahaha
Reaksiyonlar: Wedi
PC den telefondan televizyondan güneş ışığına direk bakmaktan uzak dur. Işıktan kaç yani.

ben 2 kere rahatsız olcak duruma kadar gelmitşim göz boyutunda pamuk alıp çaya bandırıp gözlerine koy gözünü açık tut pamuk zaten karanlık yapacak bende işe yaramıştı ama 2 sinde de tesadüfen kendi geçmiş olabilir 15 20 dk tut gözünde hurafe de olabilir yani sen bilirsin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,724
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri