Neler Yeni

Gözümüz kaç hertz buyrun.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Yaklaşık olarak 500hertzmiş arkadaşlar ama bu gözün hertzi değil tam olarak beynimizin bunu algılama kapasitesi yani gözünün önünde bir yıl 2 saniye şeklinde oynasa yine bunu görür beyin işler ama sen algılayamazsın saniyede 500hz ortalama olarak algılama kapasitemiz varmış hatta sanal gerçeklik gözlüklerinde 500fps'in üstüne çıkınca çoğu insanda baş ağrısı oluyormuş bunun da sebebi çok hızlı geçen karelermiş gereksiz bir bilgi ne işinize yarar bilmem ama paylaşayım dedim :D(normal dünyayı yaklaşık olarak 18-25 hertz arası görürüz ama sınırımız 500'e kadar :d)

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Hocam dünyayı 18-24 fps arası olarak gördüğümüzü okumuştum.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Yaklaşık olarak 500hertzmiş arkadaşlar ama bu gözün hertzi değil tam olarak beynimizin bunu algılama kapasitesi yani gözünün önünde bir yıl 2 saniye şeklinde oynasa yine bunu görür beyin işler ama sen algılayamazsın saniyede 500hz ortalama olarak algılama kapasitemiz varmış hatta sanal gerçeklik gözlüklerinde 500fps'in üstüne çıkınca çoğu insanda baş ağrısı oluyormuş bunun da sebebi çok hızlı geçen karelermiş gereksiz bir bilgi ne işinize yarar bilmem ama paylaşayım dedim :D
ne yani benim babam kardeşimmi?

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Yaklaşık olarak 500hertzmiş arkadaşlar ama bu gözün hertzi değil tam olarak beynimizin bunu algılama kapasitesi yani gözünün önünde bir yıl 2 saniye şeklinde oynasa yine bunu görür beyin işler ama sen algılayamazsın saniyede 500hz ortalama olarak algılama kapasitemiz varmış hatta sanal gerçeklik gözlüklerinde 500fps'in üstüne çıkınca çoğu insanda baş ağrısı oluyormuş bunun da sebebi çok hızlı geçen karelermiş gereksiz bir bilgi ne işinize yarar bilmem ama paylaşayım dedim :D(normal dünyayı yaklaşık olarak 18-25 hertz arası görürüz ama sınırımız 500'e kadar :d)
buyrun beyler bakın bilgilenin 😀

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama

dolaroldu8tl

80+ Silver