videoda soğutucuyu değiştirin felan demiş gerek var mı? 6 k bütçem var normalde video montaj olayları olursa nasıl olur değişiklik yapsam mı çok kararsız kaldım?Sistem bu hali ile de gayet güzel yayın yaptırır.
Özelleştirme tamamen sana kalmış.
videoda soğutucuyu değiştirin felan demiş gerek var mı? 6 k bütçem var normalde video montaj olayları olursa nasıl olur değişiklik yapsam mı çok kararsız kaldım?Sistem bu hali ile de gayet güzel yayın yaptırır.
Özelleştirme tamamen sana kalmış.
İşlemci soğutucu eklemeni öneririm, R5 3600'ün stok soğutucusu yetersiz kalıyor. Yayında çok ısınır.yayın yapıyorum yapmam gereken değişiklik var mı bu şekilde de uygun mudur? 6k bütçem var duruma göre 6.3 6.2 6.5 olur ama bu şekilde iyi midir?
Yav kardeşim insanlar heyecanlı bir durumda bunun içinde konu açıyorlar eğer bakmak istemezsen bakmayabilirsinLütfen 50 tane konu açılmasın bundan sonra.
önereceğiniz soğutucu var mı peki?İşlemci soğutucu eklemeni öneririm, R5 3600'ün stok soğutucusu yetersiz kalıyor. Yayında çok ısınır.
burdayız kardeşim öyle düşünüyordum olmadı 3 kere üst üste 5k civarı sistem çıkabiliyormuş4-5k arası diyenler nerde ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
3000Mhz Cl15 alın OC yaparsınız.
çok çok çok doğru diyorsun kardeşim bende aynen öyle düşündümAbdullah Abi düşük bütçe sayılabilir demişti. Bu mu Düşük bütçe sayılır??? Sistem iyi ama Abdullah abi bize düşük bütçe dememeli idi o yüzden 4.5-5k dedik