Gpay nedir güvenilir mi?

yavuzselimm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
240
Fifa 24 indirime girdi biliyorsunuz bende alayım dedim sepete ekleyip ödeme ekranından ziraat bankasını sectim bana gpay ile falan diye bişey çıkardı önüme telefoj numarası falan istedi girdik ziraat bankası iban koymuşlardı oraya 325tl havale yaptım ondan sonra siparis olusturdum parayi hesabıma yatırdı ancak öyle oyunu alabildim
Simdi soruma geleyim
Bu herkesde mi aynı gpay nedir güvenilir mi biri cevaplayabilir mi ilk defa gördüm gpayi

"Google Pay" son derece güvenilirdir.

"Google Pay" son derece güvenilirdir.
Hocam bu google pay mi ondan emin değilim iste niye gpay hesabina havale yapip ordan oyun alıyorum mesela çok saçma değil mi? Sitenin fotoğrafı aşağıya bırakıyorum

Screenshot_2023-12-14-07-51-34-358_com.android.chrome.jpg

Fifa 24 indirime girdi biliyorsunuz bende alayım dedim sepete ekleyip ödeme ekranından ziraat bankasını sectim bana gpay ile falan diye bişey çıkardı önüme telefoj numarası falan istedi girdik ziraat bankası iban koymuşlardı oraya 325tl havale yaptım ondan sonra siparis olusturdum parayi hesabıma yatırdı ancak öyle oyunu alabildim
Simdi soruma geleyim
Bu herkesde mi aynı gpay nedir güvenilir mi biri cevaplayabilir mi ilk defa gördüm gpayi
gerekirse paparaya at oradan al ya da naysa kayıt ol oraya aktar 250ye denk geliyor. Gpay bazen arayıp işlem onayı için kimlik fotosu bilmemne uğraştırıyor Gpaydan uzak durun

gerekirse paparaya at oradan al ya da naysa kayıt ol oraya aktar 250ye denk geliyor. Gpay bazen arayıp işlem onayı için kimlik fotosu bilmemne uğraştırıyor Gpaydan uzak durun
Aldim hocam ben ziraat ile havale yaptim bakalim bisey olmaz umarim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bundan sonra zaten alacak olursam papara sanal kart kullanirim boyle sitelerde

Ama güvenilir bir yere benziyor uğraştırmasi disinda fortnite valorant vs yapi kredi anlasmalari falan varmış

Bundan sonra zaten alacak olursam papara sanal kart kullanirim boyle sitelerde

Ama güvenilir bir yere benziyor uğraştırmasi disinda fortnite valorant vs yapi kredi anlasmalari falan varmış
merhaba, konunun üzerinden epey bi zaman geçmiş ama bir sorum olucak. bende yeni iş bankası kartı aldım gpay den ödeme yapmaya çalışıyorum ama olmuyor iş bankası üzerinden gpay iş bankası hesabına iban ile para mı göndermem gerek

Geri