Neler Yeni

GPAY Ödeme Sistemi Güvenilir mi?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar bir site üzerinden bir ürün alacağım GPAY ödeme sistemi ile ödeme yapabiliyorum sizce güvenilir mi özellikle kredi/banka kartlarıyla alışveriş yaparsam sıkıntı olabilir mi yani kaydediyor mu kartı?

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
GPAY güvenilirdir.
Site adını verip güvenilir mi diye sorsan daha doğru bir soru olur.
Arkadaşlar bir site üzerinden bir ürün alacağım GPAY ödeme sistemi ile ödeme yapabiliyorum sizce güvenilir mi özellikle kredi/banka kartlarıyla alışveriş yaparsam sıkıntı olabilir mi yani kaydediyor mu kartı?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Sen istersen kaydeder. Güvenilir bir ödeme yöntemidir.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Absürt sitelerle uğraşma. Kabasakal, Dijipin, ByNoGame gibi güvenilir siteleri tercih et.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
BursaGB isimli bir site sence güvenilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir site benim kart bilgilerimi ordan görebilir mi?
Güven vermedi
SSS tıkladığınızda bir sayfa hazırlanmamış. Kendileri yapmış gibi duruyor. Bilindik sitelere yönelin.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Absürt sitelerle uğraşma. Kabasakal, Dijipin, ByNoGame gibi güvenilir siteleri tercih et.
Tamam bu sitelerden alırım eğer güvenilirse cüzdan kodu almak istiyorum bu sitelerde uygun mu fiyatı?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Onu araştırmak çok mu zor bir şey ?
Teker teker girin bakın hocam.
Hayır ondan değil belki bilen vardır fiyat araştırması yapmıştır en uygunu bu site diye öneri yapmak istyeyen olur diye dedim

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Herhangi bir site benim kart bilgilerimi ordan görebilir mi?
GPAY gibi bir şirket senin bilgilerini satsa dahi, sattığı yerler dandik dündük yerler olmayacağı için problem yok ki kredi kartı bilgileri özeldir. Satılmaz fakat tel no, isim soyisim vs satılabilir. Ayrıca 2FA aç kartına. Neden bu denli çekiniyorsunuz korkuyorsunuz anlamıyorum.

BursaGB isimli bir site sence güvenilir mi?
1622248896556.png

Böyle bir istatistik hiç bir e-ticaret sitesinde olmaz. Kendi sitesi üzerinden değil fakat hepsiburada gibi yerlerde sanal mağazaları var sanırım. Oralardan alışverişi yapın. Ürününüz güvence altında olsun. Gelmezse Hepsiburada ile irtibata geçersiniz mesela.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
GPAY gibi bir şirket senin bilgilerini satsa dahi, sattığı yerler dandik dündük yerler olmayacağı için problem yok ki kredi kartı bilgileri özeldir. Satılmaz fakat tel no, isim soyisim vs satılabilir. Ayrıca 2FA aç kartına. Neden bu denli çekiniyorsunuz korkuyorsunuz anlamıyorum.

Alıntıyı görüntüle

Böyle bir istatistik hiç bir e-ticaret sitesinde olmaz. Kendi sitesi üzerinden değil fakat hepsiburada gibi yerlerde sanal mağazaları var sanırım. Oralardan alışverişi yapın. Ürününüz güvence altında olsun. Gelmezse Hepsiburada ile irtibata geçersiniz mesela.
Hepsiburadadan alınca pahallı oluyor 50 tllik kod 60 tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,766
Üyeler
160,600
Son üye
alikbktp
Top Bottom