Bak özgün bir makale (article) üretmek için evet iyi. Ama misal bazı istemlerime şu hatayı almak biraz can sıkıcı:
Bing AI ise hem GPT-4 veri kümesi hem de Bing Search'ten edindiği geniş veri kümesince eğitildi. Yani daha geniş bir veri kümesine sahip. Üstelik anlık olarak interneti tarayabiliyor ve güncel yanıtlar verebiliyor.
Olm misal şu istemi yazdım [Metallica hakkında genişletilmiş bir biyografi yaz]. O kadar internet sitesi gezmeme gerek kalmadan bana direkt bir biyografi yazdı:
Bing'in yapay zeka destekli sohbeti ile sohbet edin, yanıtlar alın, harika içerikler oluÅturun ve bilgileri kolayca keÅfedin. Bing'de Microsoft Copilot ile arama ve yanıt alma yönteminizi dönüÅtürün.
sl.bing.net
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapay zekanın kendisine şaşırmıyorum dikkat edin. AI teknolojisini kullanarak bir web co-pilot yapmaları aşırı inovatif bir ürün.
Benim gibi takıntılı biriyseniz araştırmalar uzun sürüyor. Ben bir konuyu çok uzun saatler günler araştırırım. Ta ki tam böyle kafamdan o merakı atana kadar. Ama Bing Chat'e soruyorum. İnterneti arıyor ve bana özet bir sonuç getiriyor. Ben o sonuç bağlamında ek sorular ile merakımı giderebiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben Bing'i uzun zamandır kullanıyorum. LoL'e bedava RP verdiği için. Bu AI Co-pilot olayı geldi ya "dadundan yenmez" kıvamına geldi.
Edge ise mükemmel bir tarayıcı. Chromium tabanlı, daha az RAM harcıyor ve Windows'un yani işletim sisteminin nasıl çalıştığını bilen kişiler yaptı bu Edge'i. Chrome'u bir insan niye kullanır anlamıyorum. Brave belki kullanır ama Brave'in hesap senkronize olayı yok. Her Brave kurduğunda baştan yapılandırıyorsun tarayıcıyı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga bi ben de mi iyi çalışıyor. Bak şey değil böyle hiper hızda değil, evet. Ama ana sayfama aldığım Bing app'in widget'inde bulunan Bing Chat logosuna basıyorum. 5 saniye sonra kullanıma hazır.
Ya çıkarıyor çıkarmasına da hani gidip üniversite proje ödevinde Bing'e güvenmeyin. O kadar değil. Ama zaman kazandırıyor yani bir şeyi araştırma konusunda.