Neler Yeni

Çözüldü✓ GPU, CPU, Anakart PCI-E 4.0 ama SSD 3.0

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamit dokuyucu
Dostlar selam,

Geçen hafta 0 bi sistem dizdim
Ekran kartı asus dual rtx4060
İşlemci ryzen 5 5600
Anakart Asus B550M-K
Bunların hepsi Pci-e 4.0 destekliyor ancak
SSD'yi samsung 980 almıştım Pci-e 3.0 destekliyor bunu yeni fark ettim iade edebileceğimide düşünmüyorum windows kurduğum için

Ne kadar bi performans kaybı olur sizce tekrardan 4.0 ssd almalı mıyım?

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
İade edip 970 Evo plus alabilirsin hocam ben gen 3 de kullanıyorum memnunum ( dram bu modelde var çok iş yapıyor dram)

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,354
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
14 gün süre içerisinde iade edebilirsin. Problem kısmına gelirsek bir problem oluşturmaz öyle bir yapı değil ama 980 iyi bir ssd değil iade edebilirsin.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
burak
problem yok sadece 3.0'ın desteklediği kadar performans alırsın ama ilerde anartı yükseltirsen tam performansını da alırsın o yüzden değişmene ya da iade etmene gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamit dokuyucu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade edip 970 Evo plus alabilirsin hocam ben gen 3 de kullanıyorum memnunum ( dram bu modelde var çok iş yapıyor dram)
14 gün süre içerisinde iade edebilirsin. Problem kısmına gelirsek bir problem oluşturmaz öyle bir yapı değil ama 980 iyi bir ssd değil iade edebilirsin.
problem yok sadece 3.0'ın desteklediği kadar performans alırsın ama ilerde anartı yükseltirsen tam performansını da alırsın o yüzden değişmene ya da iade etmene gerek yok
Peki şuan benim kullandığım bileşenlere göre ssd ne kadar bi fark yaratır böyle aham şaham bir fark yaratır mı?

Tekrar iade edip yenisini almakla uğraşmak istemiyorum ama diyorsanız ssd öyle fark yaratır uğraşırım tabii ki

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,354
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Peki şuan benim kullandığım bileşenlere göre ssd ne kadar bi fark yaratır böyle aham şaham bir fark yaratır mı?

Tekrar iade edip yenisini almakla uğraşmak istemiyorum ama diyorsanız ssd öyle fark yaratır uğraşırım tabii ki
Çağ atlatmaz sana zaten ev kullanıcısı değil misin oyun oynayacaksın render felan almayacağın için aman aman farketmez.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa

Dram olmayan SSD kullanmam ben hocam genellikle

Top Bottom