Çözüldü✓ GPU, CPU, Anakart PCI-E 4.0 ama SSD 3.0

Reaksiyon skoru
8
Dostlar selam,

Geçen hafta 0 bi sistem dizdim
Ekran kartı asus dual rtx4060
İşlemci ryzen 5 5600
Anakart Asus B550M-K
Bunların hepsi Pci-e 4.0 destekliyor ancak
SSD'yi samsung 980 almıştım Pci-e 3.0 destekliyor bunu yeni fark ettim iade edebileceğimide düşünmüyorum windows kurduğum için

Ne kadar bi performans kaybı olur sizce tekrardan 4.0 ssd almalı mıyım?

İade edip 970 Evo plus alabilirsin hocam ben gen 3 de kullanıyorum memnunum ( dram bu modelde var çok iş yapıyor dram)

14 gün süre içerisinde iade edebilirsin. Problem kısmına gelirsek bir problem oluşturmaz öyle bir yapı değil ama 980 iyi bir ssd değil iade edebilirsin.

problem yok sadece 3.0'ın desteklediği kadar performans alırsın ama ilerde anartı yükseltirsen tam performansını da alırsın o yüzden değişmene ya da iade etmene gerek yok

İade edip 970 Evo plus alabilirsin hocam ben gen 3 de kullanıyorum memnunum ( dram bu modelde var çok iş yapıyor dram)
14 gün süre içerisinde iade edebilirsin. Problem kısmına gelirsek bir problem oluşturmaz öyle bir yapı değil ama 980 iyi bir ssd değil iade edebilirsin.
problem yok sadece 3.0'ın desteklediği kadar performans alırsın ama ilerde anartı yükseltirsen tam performansını da alırsın o yüzden değişmene ya da iade etmene gerek yok
Peki şuan benim kullandığım bileşenlere göre ssd ne kadar bi fark yaratır böyle aham şaham bir fark yaratır mı?

Tekrar iade edip yenisini almakla uğraşmak istemiyorum ama diyorsanız ssd öyle fark yaratır uğraşırım tabii ki

Peki şuan benim kullandığım bileşenlere göre ssd ne kadar bi fark yaratır böyle aham şaham bir fark yaratır mı?

Tekrar iade edip yenisini almakla uğraşmak istemiyorum ama diyorsanız ssd öyle fark yaratır uğraşırım tabii ki
Çağ atlatmaz sana zaten ev kullanıcısı değil misin oyun oynayacaksın render felan almayacağın için aman aman farketmez.

Dram olmayan SSD kullanmam ben hocam genellikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,776
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri