Neler Yeni

gpu.exe - Sistem Hatası bildirimi

Akanizzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Burak Ahmet AKAN
Instagram
akanizzm
Steam
akanizzm
Discord
akanizzm
Arkadaşlar selam. Her bilgisayarı açtığımda bu hatayı veriyor. İnternette sebebini bulamadım. Bilen var mı?
1727359191984.png

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Mehmetcan İvrendi
Arkadaşlar selam. Her bilgisayarı açtığımda bu hatayı veriyor. İnternette sebebini bulamadım. Bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
Naptın Knk Google RTX 4090Tİ indir mı Yazdın XD

-Saka bir yana bu nvml.dll dosyası NVDİA kartlarındaki bir kütüphanedir Bı kaç Çözümü olabilir

1-Geforce Experince yüklüyse orada güncelmi kontrol et değilse güncelle

2-Nvdianın sitesinden güncel sürücüyü indir ve Önceki sürücüyü sorun çıkmaması ve temiz bir şekilde halletmek için kaldır ve yeni indirdiğin güncel sürücüyü kur.

(Anakartı'nın ekrana görüntü verme özelligi varsa aksi takdirde görüntü alamazsın bu yüzden eski sürüyücüyü sikdiğinde güncel sürücüyü kuramassın)

3-hiç biri olmassa Manuel Olarak nvml.dll dosyasını kendin ekle ama bunu ilk 2 seçenek olmassa tavsiye ediyorum aksi takdirde sorun yaşıyabilirsin

Akanizzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Burak Ahmet AKAN
Instagram
akanizzm
Steam
akanizzm
Discord
akanizzm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Naptın Knk Google RTX 4090Tİ indir mı Yazdın XD

-Saka bir yana bu nvml.dll dosyası NVDİA kartlarındaki bir kütüphanedir Bı kaç Çözümü olabilir

1-Geforce Experince yüklüyse orada güncelmi kontrol et değilse güncelle

2-Nvdianın sitesinden güncel sürücüyü indir ve Önceki sürücüyü sorun çıkmaması ve temiz bir şekilde halletmek için kaldır ve yeni indirdiğin güncel sürücüyü kur.

(Anakartı'nın ekrana görüntü verme özelligi varsa aksi takdirde görüntü alamazsın bu yüzden eski sürüyücüyü sikdiğinde güncel sürücüyü kuramassın)

3-hiç biri olmassa Manuel Olarak nvml.dll dosyasını kendin ekle ama bunu ilk 2 seçenek olmassa tavsiye ediyorum aksi takdirde sorun yaşıyabilirsin
Hocam ekran kartım 7900XTX nvidia ile ne işim olabilir ki :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: wtka

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam ekran kartım 7900XTX nvidia ile ne işim olabilir ki :D
Knk haberin olsun O NVDİA dosyası sistemin 2.el ise Önceki sahibi vs. Kurmuş olabilir hatta daha iyi anlaman için ve kanıt olarak burada görebilirsin en iyi çözüm pc deki NVDİA sürücülerini silebilirsin ve AMD GPU'nun readeon Software üzerinden güncellemelerini Kontrol edebilirsin.

Screenshot_20240926-201750.png

Akanizzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Burak Ahmet AKAN
Instagram
akanizzm
Steam
akanizzm
Discord
akanizzm
Knk haberin olsun O NVDİA dosyası sistemin 2.el ise Önceki sahibi vs. Kurmuş olabilir hatta daha iyi anlaman için ve kanıt olarak burada görebilirsin en iyi çözüm pc deki NVDİA sürücülerini silebilirsin ve AMD GPU'nun readeon Software üzerinden güncellemelerini Kontrol edebilirsin.

Alıntıyı görüntüle
Sistemi kendim topladım hocam ne ikinci eli.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sistemi kendim topladım hocam ne ikinci eli.
Ya knk bı sebepten ötürü NVDİA Sürücüleri yüklü bilgisayarına bu yüzden veriyor işte anla itraz etmek yerine keşke dinleyip bı bilgisayarına hiç NVDİA Sürücüsü yüklü mü diye Kontrol etmek için Aygıt yöneticisi ve Program kaldır gibi kısımları kontrol mü etsen? Dediğim gibi bu dosya NVDİA'nın bir kütüphanesi %99 ihtimal ile eğer bilmediğimiz olası göremediğimiz bir sorun yoksa sorunun sebebi NVDİA sürücüsü ile alakalı

Akanizzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Burak Ahmet AKAN
Instagram
akanizzm
Steam
akanizzm
Discord
akanizzm
Ya knk bı sebepten ötürü NVDİA Sürücüleri yüklü bilgisayarına bu yüzden veriyor işte anla itraz etmek yerine keşke dinleyip bı bilgisayarına hiç NVDİA Sürücüsü yüklü mü diye Kontrol etmek için Aygıt yöneticisi ve Program kaldır gibi kısımları kontrol mü etsen? Dediğim gibi bu dosya NVDİA'nın bir kütüphanesi %99 ihtimal ile eğer bilmediğimiz olası göremediğimiz bir sorun yoksa sorunun sebebi NVDİA sürücüsü ile alakalı
Hocam kusura bakma da azarlamak yerine düzgün mü yazsan? Oradan bakınca salağa mı benziyorum? NVİDİA ile hiç bir alakam yok. YÜKLÜ PROGRAMI DA YOK

Top Bottom