Neler Yeni

GPU güçte Throttle nasıl çözülür

İşlemci ve ram kullanımım gayet yeterli dokular yüklemiyodr derken iyice yakınlaştıktan sonra yükleniyor ramlere mem test + bellek tanılama yaptım işlemciye de cinebath dı sanırım tekli çe çoklu çekirdek yaptım 500 700 puamı ne altı çıkmıştı Uzaktaki nesneleri yüklemede ssd görevli değilmi
RAM dolarsa yine yükleyemez. Örneğin SSD yükler ama RAM doluysa yine yüklenmez, ya da CPU %90 üzerinde seyrederse. Çünkü bilgisayardaki her işlem CPU'dan geçmek zorunda.

RAM dolarsa yine yükleyemez. Örneğin SSD yükler ama RAM doluysa yine yüklenmez, ya da CPU %90 üzerinde seyrederse. Çünkü bilgisayardaki her işlem CPU'dan geçmek zorunda.
cpu kullanımı sadece mesela pubg de maç başlama yerinde 90 oluyor haff drop atıp düzeliyor oda çok kişi var diye. ram kullanımım 10 gb kullanıyor sorun belki ssddende olmıyabilir bi anda zoom açıp sıktıgımdada drop atabiliyor

cpu kullanımı sadece mesela PUBG de maç başlama yerinde 90 oluyor haff drop atıp düzeliyor oda çok kişi var diye. ram kullanımım 10 gb kullanıyor sorun belki ssddende olmıyabilir bi anda zoom açıp sıktıgımdada drop atabiliyor
İşte söylediğim gibi dokuların yüklenmemesi sistemdeki neredeyse bütün bileşenlerle alakalı olabilir o yüzden net bir şey söyleyemiyorum.

İşte söylediğim gibi dokuların yüklenmemesi sistemdeki neredeyse bütün bileşenlerle alakalı olabilir o yüzden net bir şey söyleyemiyorum.
Anladım sistem daha 2.5 haftalık filan sorunlar bitmiyor

youtubedan bi video izledim. uzaklar yüklenmiyor diye adam regeditten işlemci ile alakalı ayarlar yaptırttı ve fps drop Baya abartılıcak derecede fps drop yok oldu sadece şeyde drop yedim havada hıp hızlı uçarken ağacı renderleyamadı öyle drop yedim 1 defa bende donanımsal bir sıkıntı yok.

youtubedan bi video izledim. uzaklar yüklenmiyor diye adam regeditten işlemci ile alakalı ayarlar yaptırttı ve fps drop Baya abartılıcak derecede fps drop yok oldu sadece şeyde drop yedim havada hıp hızlı uçarken ağacı renderleyamadı öyle drop yedim 1 defa bende donanımsal bir sıkıntı yok.
Dedimya işte işlemciden ve RAM'den de olabilir diye. Çünkü ekran kartı değerlerinde pek bir anormallik yoktu.

Dedimya işte işlemciden ve RAM'den de olabilir diye. Çünkü ekran kartı değerlerinde pek bir anormallik yoktu.
Ramim CL18 Olabilirmi bir sıkıntısı yok ama. İşlemciyide bilmiyorum çoğu insan kullanıyor bir sıkıntısı olsa çekirdek testinde patlardı

Ekler

• resim_2023-10-14_224056699.png
    resim_2023-10-14_224056699.png
    172.5 KB · Hit: 24
  • IMG_20231014_213941.jpg
    IMG_20231014_213941.jpg
    152.5 KB · Hit: 20
Yok aynı bunlar
2. Resimdeki ramin değerleri daha iyi dediler Olmadı o.c yaparım cl değeri düşsün biraz peki ramlerin biri slotta biraz önde duruyor sıkıntı olurmu CPU Z de işlemci stres testinde 666 ya 3302 çıktı bide

Geri