Gpu kendi kendine reset atıyor

ErenSS25

80+
Reaksiyon skoru
24
Sistemim;5600x asus b450mk2
msi a650bn veya 600bn emin değilim
Rx5500xt 8gb
G25f2 gigabyte monitör 200hz
Sistemdeki sorun şu; pc açıkken oyunda masaüstünde fark etmiyor 2-3 saniye siyah ekran veriyor ve normale de dönse kulaklığın mikrofonu dan karşı tarafa cızırtılı ses gidiyor
Bazen 1 saat sonra bazen 2 saat kullandıktan sonra siyah ekran veriyor
Chatcpt 'ye danıştığımda sorunu. Rx5500xt 8gb de olduğu eski sürüme çevirmeme söylüyor
Monitör de değişim yapıldı sonra panel değişimi oldu sorun hayla var

Sistemim;5600x asus b450mk2
msi a650bn veya 600bn emin değilim
Rx5500xt 8gb
G25f2 gigabyte monitör 200hz
Sistemdeki sorun şu; pc açıkken oyunda masaüstünde fark etmiyor 2-3 saniye siyah ekran veriyor ve normale de dönse kulaklığın mikrofonu dan karşı tarafa cızırtılı ses gidiyor
Bazen 1 saat sonra bazen 2 saat kullandıktan sonra siyah ekran veriyor
Chatcpt 'ye danıştığımda sorunu. Rx5500xt 8gb de olduğu eski sürüme çevirmeme söylüyor
Monitör de değişim yapıldı sonra panel değişimi oldu sorun hayla var
rx 5500 xt 4gb kullanıyorum son zamanlarda peste aynı sorunu yaşadım siyah ekran oluyor pc donuyor yeniden başlatınca düzeliyor olay görüntüleyicisinde kernel 41 olarak gözüküyor psu sağlıklı yazılımsal bir şey çözemedim çözersen haber et

rx 5500 xt 4gb kullanıyorum son zamanlarda peste aynı sorunu yaşadım siyah ekran oluyor pc donuyor yeniden başlatınca düzeliyor olay görüntüleyicisinde kernel 41 olarak gözüküyor psu sağlıklı yazılımsal bir şey çözemedim çözersen haber et
Ddu ile sürücüleri sildim 2023 versiyonunu yükledim ama deneme şansım olmadı daha

Geri