- Konu Sahibi Konu Sahibi
USB'leri çıkartıp bilgisayarı açıp geri takıyordum. Aygıt yöneticisinde ünlem yok. Klavyeyi kasanın üstündeki panelden çıkartıp arkasına takınca açıldı.Aygıt yöneticisinde ünlem var mı?
460W PSU kullanıyorum.
USB'leri çıkartıp bilgisayarı açıp geri takıyordum. Aygıt yöneticisinde ünlem yok. Klavyeyi kasanın üstündeki panelden çıkartıp arkasına takınca açıldı.Aygıt yöneticisinde ünlem var mı?
Anakart arızası olabilirUSB'leri çıkartıp bilgisayarı açıp geri takıyordum. Aygıt yöneticisinde ünlem yok. Klavyeyi kasanın üstündeki panelden çıkartıp arkasına takınca açıldı.
460W PSU kullanıyorum.
Biraz araştırdım da kısa devre olabilirmiş kasanın USB portunda. Peki son olarak klavyeyi takmayın USB takın öne de takın.USB'leri çıkartıp bilgisayarı açıp geri takıyordum. Aygıt yöneticisinde ünlem yok. Klavyeyi kasanın üstündeki panelden çıkartıp arkasına takınca açıldı.
460W PSU kullanıyorum.
Şuanlık pek önemli değil belki bu sorunla alakalı olabilir diye yazmıştım.Anakart arızası olabilir
Deniyorum hocam yazıcam.Biraz araştırdım da kısa devre olabilirmiş kasanın USB portunda. Peki son olarak klavyeyi takmayın USB takın öne de takın.
Bakalım açılacak mı. Ben anakarttan şüphelendim. Garantiye verin bence.
Garantisi yok, 3-4 sene oldu.Biraz araştırdım da kısa devre olabilirmiş kasanın USB portunda. Peki son olarak klavyeyi takmayın USB takın öne de takın.
Bakalım açılacak mı. Ben anakarttan şüphelendim. Garantiye verin bence.
Bir gelişme oldu mu?Şuanlık pek önemli değil belki bu sorunla alakalı olabilir diye yazmıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Deniyorum hocam yazıcam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Garantisi yok, 3-4 sene oldu.
Üstte 2 usb girişi var. WiFi alıcısını tek tek 2 bölümede takıp denedim. Sorunsuz açılıyor. Önceden 2 bölümü bir alıcı birde klavye olarak kullanıyordum. Ondan sanırım.Bir gelişme oldu mu?
Klavyede sorun vardır belki ama ekran kartı olayını çözmüyor. Ekran kartı kullanılıyor yani çalışıyor omda sıkıntı yok ama neden performans kaybı var acaba?Üstte 2 usb girişi var. WiFi alıcısını tek tek 2 bölümede takıp denedim. Sorunsuz açılıyor. Önceden 2 bölümü bir alıcı birde klavye olarak kullanıyordum. Ondan sanırım.
Normalde CS:GO'da %100 sabit kullanılır 100+ FPS verirdi ama artık kullanmıyor. Kullansa sorun olmayacakta windows çökmüştü format attıktan sonra oluştu. Yazılımsal olma olasılığı var mı?Klavyede sorun vardır belki ama ekran kartı olayını çözmüyor. Ekran kartı kullanılıyor yani çalışıyor omda sıkıntı yok ama neden performans kaybı var acaba?
En iyisi düzgün bir bilgisauar servisine gidin bi anakarta baksın bide klavye olayınıda anlatım. Kesinlikle sokak bilgisayarcısına gitmeyin.
Bilemiyorum istersen format at. USB ile format atın.Normalde CS:GO'da %100 sabit kullanılır 100+ FPS verirdi ama artık kullanmıyor. Kullansa sorun olmayacakta windows çökmüştü format attıktan sonra oluştu. Yazılımsal olma olasılığı var mı?
Format atmadım hocam.Çözdünüz mü sorunu?
Format attım ama sorun çözülmedi. :/Çözdünüz mü sorunu?