GPU kullanımı %99a çıkıp iniyor.

Sasageyo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Arkadaşlar oyunlar bi anda çok kasmaya başlıyor fps yerleri görüyor hatta bazen input bile algılamıyor bilgisayar çok kasıyor. Yeniden başlatmazsam asla düzelmiyor. Yeniden başlatınca bir daha olmuyor ama. PC satmayı düşünmüştüm ama böyle sorun olunca vazgeçtim sonra. Nasıl çözerim bunu? Yaşanırken çektiğim video linki: https://streamable.com/f79wbc
1750512788435.webp

grafikler inip çıkıyor hep. Burda gözükmemiş ama gpu kullanımı da yüzde 50 99 60 99 falan oluyordu hep nasıl çözerim bunu?

Arka planda bir işlem dönüyordur yüksek ihtimalle defender tarama falan yapıyordur .

Format atmayı dene hocam , bizim arkadaşın bilgisayara mining virüsü girmişti ekran kartı kullanımı yüksek çıkıyordu alakasız bir şekilde belki o virüs girmiş olabilir.

Sistem özelliği soracaklar için ;RX6750XT// R5 5600// MSİ MAG B550M MORTAR//CRUCİAL BALLİSTİX 2X8GB 3200MHZ CL16//PNY CS3030 500GB//XPG DEFENDER PRO// HİGH POWER PERFORMANCE GD 750W 80+ GOLD
siz de bu tarz sorunlarda imzanız da olsa bile sistemi yazın mobilde görünmeyebiliyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak %99 kullanım olması normal bir de vsync açıp öyle oynayın hocam

Sistem özelliği soracaklar için ;RX6750XT// R5 5600// MSİ MAG B550M MORTAR//CRUCİAL BALLİSTİX 2X8GB 3200MHZ CL16//PNY CS3030 500GB//XPG DEFENDER PRO// HİGH POWER PERFORMANCE GD 750W 80+ GOLD
siz de bu tarz sorunlarda imzanız da olsa bile sistemi yazın mobilde görünmeyebiliyor.

Teşekkürler unutmuşum eklemeyi

Format atmayı dene hocam , bizim arkadaşın bilgisayara mining virüsü girmişti ekran kartı kullanımı yüksek çıkıyordu alakasız bir şekilde belki o virüs girmiş olabilir.

Format atmadan önce de oluyodu. Format attım yine devam ediyor yeniden başlatmazsam asla düzelmiyor ama yeniden başlatınca bidaha yapmıyor pcyi kapatana kadar

orda demek istediğim %99 kullanması değil de kullanımın sürekli inip çıkması. Saniyeler içinde bi 50 oluyo 99a çıkıyo sonra 40a düşüyo tekrar 99a çıkıyo sürekli

Teşekkürler unutmuşum eklemeyi

Format atmadan önce de oluyodu. Format attım yine devam ediyor yeniden başlatmazsam asla düzelmiyor ama yeniden başlatınca bidaha yapmıyor pcyi kapatana kadar

orda demek istediğim %99 kullanması değil de kullanımın sürekli inip çıkması. Saniyeler içinde bi 50 oluyo 99a çıkıyo sonra 40a düşüyo tekrar 99a çıkıyo sürekli
O zaman ssdye bakmak gerek görev yöneticisinden. Oyunu pencereli aç ssd %100ü görüyorsa problem odur onun da genelde basit çözümü oluyor Ama vsync'i şiddetle tavsiye ediyorum

O zaman ssdye bakmak gerek görev yöneticisinden. Oyunu pencereli aç ssd %100ü görüyorsa problem odur onun da genelde basit çözümü oluyor Ama vsync'i şiddetle tavsiye ediyorum
vsync denerim. ssd sağlığı test edeyim dedim 80 çıktı onla alakalı olabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,364
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn
Geri