- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlar genişliyorbu 16:9 ama
Yanlar genişliyorbu 16:9 ama
o zaman benim yapabileceğim bir sorun değil bu hocamYanlar genişliyor
Dahada artıyor drop hele maç başlama yerindeDx11 denedin mi ? 3050li arkadaşımda dx12 değil dx11 daha iyi çalışıyordu.
Regeditten bi ayar yaptım internetten gördüm oyun daha stabil oldu hafif gibi drop yok gibi bşDx11 denedin mi ? 3050li arkadaşımda dx12 değil dx11 daha iyi çalışıyordu.
İyi sorun düzeldiyse.Regeditten bi ayar yaptım internetten gördüm oyun daha stabil oldu hafif gibi drop yok gibi bş
ne ayarı yaptın söylermisin lütfen bende aynı sorunu yaşıyorum. üstelik sistemi yeni aldımRegeditten bi ayar yaptım internetten gördüm oyun daha stabil oldu hafif gibi drop yok gibi bş
ne ayarı yaptın söylermisin lütfen bende aynı sorunu yaşıyorum. üstelik sistemi yeni aldım
hocam can sıkıcı bir durum sizin sistemde ne var bunları yaparsanız rahatlıyor baya pc ben faydasını gördümne ayarı yaptın söylermisin lütfen bende aynı sorunu yaşıyorum. üstelik sistemi yeni aldım
1 aydır uğraşıyorum sistemi yeni aldım rx 6650xt ryzen 5 5500. gow spiderman cyberpunk aniden gpu kullanımı düşüyor haliyle fps drop oluyor. ne yaptıysam olmadı garantiye yollayacağımhocam bu video
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam can sıkıcı bir durum sizin sistemde ne var bunları yaparsanız rahatlıyor baya pc ben faydasını gördüm
Sadece o oyunlardami ve ssd nin marka modeli nedir videodaki ayarları yapmanı tavsiye ederim azaltır belki1 aydır uğraşıyorum sistemi yeni aldım rx 6650xt ryzen 5 5500. gow spiderman cyberpunk aniden gpu kullanımı düşüyor haliyle fps drop oluyor. ne yaptıysam olmadı garantiye yollayacağım
sanırım şuanlık sadece bu oyunlar ssd agi 1tb AGI1T0G16AI198Sadece o oyunlardami ve ssd nin marka modeli nedir videodaki ayarları yapmanı tavsiye ederim azaltır belki
sizce garantiye göndereyimmi donanımsal bi arıza olabilirmi.Sadece o oyunlardami ve ssd nin marka modeli nedir videodaki ayarları yapmanı tavsiye ederim azaltır belki
https://forum.donanimarsivi.com/kon...test-error-yardim-beyler.824553/#post-7649247 hocam konuma bakın test yapın benim ssd de sıkıntı çıktı sanırımsanırım şuanlık sadece bu oyunlar ssd agi 1tb AGI1T0G16AI198
sizce garantiye göndereyimmi donanımsal bi arıza olabilirmi.
hocam sizin sorun devam ediyormu çözdünüzmü.https://forum.donanimarsivi.com/kon...test-error-yardim-beyler.824553/#post-7649247 hocam konuma bakın test yapın benim ssd de sıkıntı çıktı sanırım
herşeye test