gpu kullanımı sürekli düşüyor işlemci yükseliyor

Dx11 denedin mi ? 3050li arkadaşımda dx12 değil dx11 daha iyi çalışıyordu.

Dx11 denedin mi ? 3050li arkadaşımda dx12 değil dx11 daha iyi çalışıyordu.
Regeditten bi ayar yaptım internetten gördüm oyun daha stabil oldu hafif gibi drop yok gibi bş

ne ayarı yaptın söylermisin lütfen bende aynı sorunu yaşıyorum. üstelik sistemi yeni aldım
hocam bu video
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne ayarı yaptın söylermisin lütfen bende aynı sorunu yaşıyorum. üstelik sistemi yeni aldım
hocam can sıkıcı bir durum sizin sistemde ne var bunları yaparsanız rahatlıyor baya pc ben faydasını gördüm

Son düzenleme:
hocam bu video

hocam can sıkıcı bir durum sizin sistemde ne var bunları yaparsanız rahatlıyor baya pc ben faydasını gördüm
1 aydır uğraşıyorum sistemi yeni aldım rx 6650xt ryzen 5 5500. gow spiderman cyberpunk aniden gpu kullanımı düşüyor haliyle fps drop oluyor. ne yaptıysam olmadı garantiye yollayacağım

1 aydır uğraşıyorum sistemi yeni aldım rx 6650xt ryzen 5 5500. gow spiderman cyberpunk aniden gpu kullanımı düşüyor haliyle fps drop oluyor. ne yaptıysam olmadı garantiye yollayacağım
Sadece o oyunlardami ve ssd nin marka modeli nedir videodaki ayarları yapmanı tavsiye ederim azaltır belki

Sadece o oyunlardami ve ssd nin marka modeli nedir videodaki ayarları yapmanı tavsiye ederim azaltır belki
sanırım şuanlık sadece bu oyunlar ssd agi 1tb AGI1T0G16AI198

sizce garantiye göndereyimmi donanımsal bi arıza olabilirmi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,094,678
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri