Gpu overclock sonrasi masaüstü gelmiyor

Reaksiyon skoru
2
Merhabalar. Msi afterburner'da core clock u arttırırken görüntü gitti. Bilgisayarimi yeniden başlattım. Windows 10 'ün giriş ekranı geliyor parolamı giriyorum masaüstü geliyor ve birkaç saniye sonra gidiyor ve ekran sadece gri veya beyaz oluyor anlamlı bir görüntü elde edemiyorum. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Konu hakkında bilgisi olan birisi yardım ederse sevinirim. Durumu anlatmak için video veya fotoğraf da atabilirim.

Merhabalar. MSI afterburner'da core clock u arttırırken görüntü gitti. Bilgisayarimi yeniden başlattım. Windows 10 'ün giriş ekranı geliyor parolamı giriyorum masaüstü geliyor ve birkaç saniye sonra gidiyor ve ekran sadece gri veya beyaz oluyor anlamlı bir görüntü elde edemiyorum. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Konu hakkında bilgisi olan birisi yardım ederse sevinirim. Durumu anlatmak için video veya fotoğraf da atabilirim.
BIOS ekranından geri normal ayarlarına getirin.

Aşırı yaptın galiba. BIOS Sıfırlayıp dener misin?

BIOS ekranından geri normal ayarlarına getirin.
Mailine bakar mısın
Post automatically merged:

Merhabalar. MSI afterburner'da core clock u arttırırken görüntü gitti. Bilgisayarimi yeniden başlattım. Windows 10 'ün giriş ekranı geliyor parolamı giriyorum masaüstü geliyor ve birkaç saniye sonra gidiyor ve ekran sadece gri veya beyaz oluyor anlamlı bir görüntü elde edemiyorum. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Konu hakkında bilgisi olan birisi yardım ederse sevinirim. Durumu anlatmak için video veya fotoğraf da atabilirim.
Biostan sıfırla

Bios pilini cikarttim birkac dakika bekleyip yerine geri taktım ama aynı durum hala devam etmekte

Anakart pilini çıkarıp takın

Anakart pilini çıkarıp takın
Ekran kartını ne kadar oc yaptınız +üzerinden sayı verir misiniz

Core clock u adım adım +600-650 civarına kadar çektim.

Oraya gelene kadar sıkıntı yaşamamıştım

Sorun cozuldu. Yardimci olan herkese tesekkur ederim. Bilgisayarimi guvenli modda calistirip msi afterburner i kaldirdim ve sorun cozulmus gibi duruyor. Bu konuyla ilgili bir video da buldum.

Msi afterburner yapılan ayarları varsayılan olarak kabul etmemesi gerekirdi. Yada sistemin bu ayarları windows açıldığında hatırlamaması. Reset atınca msi afterburner tüm ayarları sıfırlar benim bildiğim.
Core clock hızını abartmayın.
Memory Clock hızını oynayın max değerini bulun. 5-10 mhz altına alın.
Fan hızını yükseltin.
Vsync kullanmaya özen gösterin. Bu fps sabitliyeceğinden dolayı gpu kullanımı düşürür kart daha az ısınır daha az enerji harcar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,111
Üyeler
190,861
Son üye
merdooo
Geri