Yardım GPU SOĞUTMA İÇİN BU ÜRÜN ETKİLİ OLURMU

bide önceden konuştuysak ben kesinlike undervoltaj önerip video atmışımdır uyguladınızmı

Yok konuşmamıştı psu fanı altta kasa altında yani bu ne demek oluyor
yani aşahı fan takarsan psu açısından bi sıkıntı olmaz şimdi şöyle yapalım siz 2 tane fan alın bide under voltaj atın sıcaklıklar 65 lere kadar düşer

yani aşahı fan takarsan psu açısından bi sıkıntı olmaz şimdi şöyle yapalım siz 2 tane fan alın bide under voltaj atın sıcaklıklar 65 lere kadar düşer
Psu fanı aşağıda olması ne anlama geliyor hocam içeridenni alıyor içeriyemi veriyor

bide oyun oynarken bi rpm ve sıcaklık ss varmı kaç rpm dönüyo fanlar merak etim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu fanı aşağıda olması ne anlama geliyor hocam içeridenni alıyor içeriyemi veriyor
şöylee psu dışardan alıp arkaya atıyo psu kasanın içine atama zaten

anlamadıysanız psu havayı alır ve direk çıkartır delikli yapıdan kasaya sokmaz

bide oyun oynarken bi rpm ve sıcaklık ss varmı kaç rpm dönüyo fanlar merak etim

şöylee psu dışardan alıp arkaya atıyo psu kasanın içine atama zaten

anlamadıysanız psu havayı alır ve direk çıkartır delikli yapıdan kasaya sokmaz
O dediğim derecelerde %60 2200 rpm de oluyor

O dediğim derecelerde %60 2200 rpm de oluyor
%68 2500rpm gördüm bikere 80 derecede

iyi dedihim gibi şuan bence bir under volt atalım tatmin etmese fanda alırsınız 800 tl işi çözmüş olursunuz kafanız rahat olur

iyi dedihim gibi şuan bence bir under volt atalım tatmin etmese fanda alırsınız 800 tl işi çözmüş olursunuz kafanız rahat olur
Hocam fan alırım 800 veririm de undervolt yanlış falan olursa sıkıntı çıkarır 2 fan çözerse işi çok iyi olur

Hocam fan alırım 800 veririm de undervolt yanlış falan olursa sıkıntı çıkarır 2 fan çözerse işi çok iyi olur
yani siz bilirsiniz ama tehlikeli bi işlem deği en ez 20 kişiye uyguladım kendimde denedim şuan kulanmıyorum ama siz bilirsiniz

Hocam bide alt fan koyma yerinde gpu güç kablosu var bu fana değer bunu nasıl kaldırabilirim havaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,809
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri