GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,249
cpu blok
ekran kartı blok
blok bağlantıları için rakor
pompa
rezervuar
akrilik boru
filtre
soğutma sıvısı
radyatör
fanlar 3x
araştırmalarım sonucu gerekli olanların bunlar olduğunu buldum bilmediğim eksik bir parça var mı?
birde radyatör pek bir seçenek bulamadım articin radyatörlerini veya daha kaliteli radyatör nasıl bulurum?
sıvı soğutma sıvısıda bulamadım bi atmış olduğumu bulabildim
ekran kartı bloğu umarım ekran kartıma uygundur amd radeon 16gb serisi uyumlu ama bilemiyorum
rakorlardan eksik kalan olmaz gibi
r7 7800x3D
msı x670-p wifi
sapphire pulse rx7900xt
16x2 cl30 6000mhz ram
samsung 980 pro 1tb
samsung 970 evo plus 1tb
kioxia plus 1tb
artic freezer 2 360mm argb
msı mag A750GL 750w+80Gold
Cooler Master mastercase h500p
Yaootely Bilgisayar CPU Soğutucu Su Soğutma Bloğu Bakır Temel Kapak LGA 1155 2011 için AM4 Fan Soğutma için : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Yaootely Bilgisayar CPU Soğutucu Su Soğutma Bloğu Bakır Temel Kapak LGA 1155 2011 için AM4 Fan Soğutma için : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
ekran kartı blok
blok bağlantıları için rakor
pompa
Tonysa 12 V DC çok sessiz su soğutma pompası, 4 pin CPU su soğutucu pompa, 9 W su soğutma sistemi Refit pompa, G1/4 dişli, bilgisayar CPU su soğutma için : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Tonysa 12 V DC çok sessiz su soğutma pompası, 4 pin CPU su soğutucu pompa, 9 W su soğutma sistemi Refit pompa, G1/4 dişli, bilgisayar CPU su soğutma için : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
rezervuar
akrilik boru
filtre
HOMSFOU Sıvı Soğutma Filtresi Bilgisayar Su Soğutma Filtresi Sıvı Bilgisayar Soğutma Filtresi Bilgisayar Soğutma Süzgeci Pc Süzgeç Su Filtre Pirinç Su Soğutma Pompası Yüksek Kalite G1 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HOMSFOU Sıvı Soğutma Filtresi Bilgisayar Su Soğutma Filtresi Sıvı Bilgisayar Soğutma Filtresi Bilgisayar Soğutma Süzgeci Pc Süzgeç Su Filtre Pirinç Su Soğutma Pompası Yüksek Kalite G1 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
soğutma sıvısı
radyatör
Nsssunnre Alüminyum Su Soğutma Radyatörü 18 Hortumlar 360 mm Isı Emici Bilgisayar Isı Emici Eşanjör Sıvı Soğutucu için : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Nsssunnre Alüminyum Su Soğutma Radyatörü 18 Hortumlar 360 mm Isı Emici Bilgisayar Isı Emici Eşanjör Sıvı Soğutucu için : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
fanlar 3x
araştırmalarım sonucu gerekli olanların bunlar olduğunu buldum bilmediğim eksik bir parça var mı?
birde radyatör pek bir seçenek bulamadım articin radyatörlerini veya daha kaliteli radyatör nasıl bulurum?
sıvı soğutma sıvısıda bulamadım bi atmış olduğumu bulabildim
ekran kartı bloğu umarım ekran kartıma uygundur amd radeon 16gb serisi uyumlu ama bilemiyorum
rakorlardan eksik kalan olmaz gibi
r7 7800x3D
msı x670-p wifi
sapphire pulse rx7900xt
16x2 cl30 6000mhz ram
samsung 980 pro 1tb
samsung 970 evo plus 1tb
kioxia plus 1tb
artic freezer 2 360mm argb
msı mag A750GL 750w+80Gold
Cooler Master mastercase h500p