Neler Yeni

GPU Tam performans da çalısmıyor

Titan550

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muharrem Mert Bayam
sorun gpu %20 de kullanıyor oyunlarda ama arada % yükseldikce fps artıyor kısa süre sonra yine aynı % delere düsüyor. subat ayında kullandığımda hiç böyle bir sorun yoktu acaba sorunu nasıl cözerim bilen var mı.

bilgisayar:lenovo ideapad r5 3500u 8gb ram

bedrano

80+
Prize takılı kullandığını varsayıyorum, eğer takılı değilse tam performansta kullanamazsın.

Titan550

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muharrem Mert Bayam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Prize takılı ve hersey güncel yani zaten oyunda 2006 yapımı mmorp oyunu prize takıla değilken oyun kasmıyordu yani
,

bedrano

80+
Eski oyunlarda olabiliyor böyle şeyler ama önceden yoksa sonra olmaya başladıysa bir önceki ekran kartı sürücüsünü yükleyerek deneyebilirsin, birde oyun dahili ekran kartıyla mı yoksa harici ile mi çalışıyor ona dikkat ettin mi?

ANYA

80+ Bronze
1727685825491.png

yüksek performans yap istersen

Titan550

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muharrem Mert Bayam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
yüksek performans yap istersen
öyle yapmıstım olmadi :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski oyunlarda olabiliyor böyle şeyler ama önceden yoksa sonra olmaya başladıysa bir önceki ekran kartı sürücüsünü yükleyerek deneyebilirsin, birde oyun dahili ekran kartıyla mı yoksa harici ile mi çalışıyor ona dikkat ettin mi?
dahili veya harici nasıl kontrol edebilirim

bedrano

80+
aygıt yöneticisi - görüntü bağdaştırıcıları kısmına bi bak önce harici kart var mı

bedrano

80+
apu ekran kartı var vega 8
arka planda başka bir işlem düşürüyor olabilir, sürücülerden olabilir, güç seçeneklerinde pcı express bölümündeki seçenekleri kapalı yapabilir misin?

Titan550

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muharrem Mert Bayam
Baktım kapalıydı

Ekler

• resim_2024-09-30_123153147.png
    resim_2024-09-30_123153147.png
    20 KB · Hit: 7

Titan550

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muharrem Mert Bayam
arka planda başka bir işlem düşürüyor olabilir, sürücülerden olabilir, güç seçeneklerinde pcı express bölümündeki seçenekleri kapalı yapabilir misin?
o kadar kötü ki operanın internet yokken oynayabildiğimiz oyun bile kasıyor

bedrano

80+
Uzun süredir kullanıyorsan windows hantallaşmıştır diye düşünüyorum, ayrıca indirdiğin crackli yamalı uygulamalardan bazıları sistemi kullanıyor olabilir. Dediğim gibi sürücüler için farklı versiyonlar dene düzelmezse format atmak iyi olacaktır.

Titan550

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muharrem Mert Bayam
Uzun süredir kullanıyorsan windows hantallaşmıştır diye düşünüyorum, ayrıca indirdiğin crackli yamalı uygulamalardan bazıları sistemi kullanıyor olabilir. Dediğim gibi sürücüler için farklı versiyonlar dene düzelmezse format atmak iyi olacaktır.
suan format için hazirlik yapiyorum baska yol kalmadi

Top Bottom