GPU TUTUCU önerisi istiyorum

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,043
Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi ekran kartıma GPU tutucu almayı düşünüyorum attığım linktekini sipariş verdim de kasam Zoko king acaba metre olarak yeterli mi bu tutucu.

Ekran Kartı Destek Aparatı, Güçlendirilmiş Seri Amd Beyaz, Anti Gpu-Sag
https://app.hb.biz/xeLC76bjGYMp

Ekler

• IMG_0817.jpeg
    IMG_0817.jpeg
    2.6 MB · Hit: 101
Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi ekran kartıma GPU tutucu almayı düşünüyorum attığım linktekini sipariş verdim de kasam Zoko king acaba metre olarak yeterli mi bu tutucu.

Ekran Kartı Destek Aparatı, Güçlendirilmiş Seri Amd Beyaz, Anti Gpu-Sag
https://app.hb.biz/xeLC76bjGYMp
Attığını al geç çok fazla bişi gerek yok zaten bende siyahını kullanıyorum kasayla kart arasında sıkıştığı için tutuyor yeterli zaten

KASADAN CIKMIŞTI GÜZEL BİR TUTUCU SENİN ÖNERDİGİNİ 3D YAZICIDAN YAPTIRMIŞTIM 5 PARA ETMEZ
BUNU AL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KASADAN CIKMIŞTI GÜZEL BİR TUTUCU SENİN ÖNERDİGİNİ 3D YAZICIDAN YAPTIRMIŞTIM 5 PARA ETMEZ
BUNU AL
BUDA YENİ MODELİ AMA PAHALI

Şöyle bir ürün güzel olur ama fanlar ne olur bilemiyorum.
Benim attığım ekran kartımın mesafesine rahat yeter mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığını al geç çok fazla bişi gerek yok zaten bende siyahını kullanıyorum kasayla kart arasında sıkıştığı için tutuyor yeterli zaten
Benim attığım ekran kartımın mesafesine rahat yeter mi ?

Kasanın altında fanlar var bence kasaya montaj olan tiplerden almalısın..

Kasanın altında fanlar var bence kasaya montaj olan tiplerden almalısın..
Sapphire’nin gönderdiğini montaj yaptım hocam ama 2 tane tutucu olsa daha içim rahat eder gibi geliyor o yüzden linktenini almak istiyorum mesafe olarak yeter mi acaba ?

Sapphire’nin gönderdiğini montaj yaptım hocam ama 2 tane tutucu olsa daha içim rahat eder gibi geliyor o yüzden linktenini almak istiyorum mesafe olarak yeter mi acaba ?
hocam mesafeyi ölçeseniz ya buradan göz bakışıyla ölçemeyiz ayrıca iki fanın ortasına koyarak da koyarsınız zaten

Geri