Grafiği okuyabilir misiniz

KirliKill

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,276
Sol/usdt grafiğini okuyabilir misiniz ner ye kadar artıp-azalacak şimdiden teşekkürler

Ekler

• Screenshot_2021-12-24-13-58-52-725_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-12-24-13-58-52-725_com.android.chrome.jpg
    525.1 KB · Hit: 70
  • Beğen
Reaksiyonlar: -pSx
Düşeni kırmış gibi gözüküyor, ama bu coin nedir ne değildir, projesi hangi amaca hizmet eder

alım noktası neresidir bilmem, sadece gördüğüm üzere düşen trendden çıkmış ve yüksek ihtimalle bir kaç EMA ( Hareketli Üstsel Ortalama)’nın üstüne çıkmıştır. Ytd.

200 Dolar bandı direnç seviyesi gibi görünüyor, eğer 200 dolar bandındaki direnci kırarsa kendini 230 bandına rahatlıkla atacaktır diye düşünüyorum, kıramaz ise tekrar 150 bandına düşer teyit almak için destekten. YTD!

Düşeni kırmış gibi gözüküyor, ama bu coin nedir ne değildir, projesi hangi amaca hizmet eder

alım noktası neresidir bilmem, sadece gördüğüm üzere düşen trendden çıkmış ve yüksek ihtimalle bir kaç EMA ( Hareketli Üstsel Ortalama)’nın üstüne çıkmıştır. Ytd.

200 Dolar bandı direnç seviyesi gibi görünüyor, eğer 200 dolar bandındaki direnci kırarsa kendini 230 bandına rahatlıkla atacaktır diye düşünüyorum, kıramaz ise tekrar 150 bandına düşer teyit almak için destekten. YTD!
sol en az btc eth kadar bilinen bir coin. nasıl bilemezsiniz şaşırdım. yani düşüş trendini kırması onu tekrar aşağı atmaz değil mi ?

sol en az btc eth kadar bilinen bir coin. nasıl bilemezsiniz şaşırdım. yani düşüş trendini kırması onu tekrar aşağı atmaz değil mi ?

Coini bilmiyorum hiç duymadım falan demedim, coin ile ilgili herhangi bir bilgi birikimine sahip değilim dedim, incelemedim, alıp satmadım, araştırmadım ama coini biliyorum pek tabii.

Soruna gelecek olursak, kimse kahin değil ben de bu konuda uzman biri değilim, kaldı ki uzman olsam bile sana bu konuda herhangi kesin bir yargı sunamam sadece gün bazlı grafikte olan düşüş trendini kırmış gibi görünüyor yukarı yönde bir atılım yapmış.

Yukarıda da belirttim destek ve direnç noktasını, direnci kıramazsa düşmeye devam eder, kırarsa yukarı yönlü bir eğilim göstermesi muhtemelen gözüken ytd.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,953
Üyeler
190,300
Son üye
md41
Geri