Neler Yeni

Grafik çizim tableti önerisi

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,553
İsim
Oozdmrsm
Cihazlar hakkında pek bilgim yok. Sadece ders için kullanmayı planlıyorum. Önerebileceğiniz en ucuz grafik çizim tableti nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Ben böyle bir şey buldum ama dediğim gibi cihazlar hakkında pek bilgim olmadığı için yardıma ihtiyacım var

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Cihazlar hakkında pek bilgim yok. Sadece ders için kullanmayı planlıyorum. Önerebileceğiniz en ucuz grafik çizim tableti nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Ben böyle bir şey buldum ama dediğim gibi cihazlar hakkında pek bilgim olmadığı için yardıma ihtiyacım var
ben 2023 yks çalışırken xp pen g640s almıştım 700 tl falandı o zaman grafik tablet kullanarak çalışmak size muhteşem bi yarar sağlayacaktır. Şuanda piyasasını bilmiyorum ama etkisini göreceğinize eminim.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,553
İsim
Oozdmrsm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben 2023 yks çalışırken xp pen g640s almıştım 700 tl falandı o zaman grafik tablet kullanarak çalışmak size muhteşem bi yarar sağlayacaktır. Şuanda piyasasını bilmiyorum ama etkisini göreceğinize eminim.
hocam boyutları nasıl olmalı? Kaynaklara nereden ulaşıyordunuz? Özelden yazar mısınız?

beiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Beyza Tekin
Ders çalışmak için kullanacağın tablet ile grafik çizim tableti farklı eğer demeye çalıştığını yanlış anlamadıysam. Çizim tableti için Wacom Intuos serilerine bakabilirsin, fiyat olarak biraz daha fazla ama ben bu markayı 6 seneyi aşkındır kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Tabletin kendisi de, kalemi ve kalemin uç kısmı da gayet uzun ömürlü gidiyor o yüzden üzerine az daha koyabilecek durumdaysan grafik/çizim tableti olarak Wacom bakmanı öneririm.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,553
İsim
Oozdmrsm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ders çalışmak için kullanacağın tablet ile grafik çizim tableti farklı eğer demeye çalıştığını yanlış anlamadıysam. Çizim tableti için Wacom Intuos serilerine bakabilirsin, fiyat olarak biraz daha fazla ama ben bu markayı 6 seneyi aşkındır kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Tabletin kendisi de, kalemi ve kalemin uç kısmı da gayet uzun ömürlü gidiyor o yüzden üzerine az daha koyabilecek durumdaysan grafik/çizim tableti olarak Wacom bakmanı öneririm.
alırken neye dikkat etmem lazım? Muhtemelen ikinci elden çözmeye çalışcam

beiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Beyza Tekin
alırken neye dikkat etmem lazım? Muhtemelen ikinci elden çözmeye çalışcam
İkinci el olarak hangi markadan alacaksın? Yani alacağın tablette kalemin olması şart bazıları kalemsiz satıyor ona dikkat et. Onun haricinde de kalemin tuşları çalışıyor mu ve yedek kalem ucu var mı, bilgisayara bağlamak için kablosu var mı onlara dikkat edebilirsin

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
hocam boyutları nasıl olmalı? Kaynaklara nereden ulaşıyordunuz? Özelden yazar mısınız?
Hocam boyut bence farketmiyor bendeki boyutu büyük değil gayet kullanışlı. En kullanışlı çizim uygulaması Fatih kalem internetten indirebilirsin akıllı tahtalarda kullanılan epic pen gibi ücretli ve kullanışsız değil. Onun dışında kaynak olarak ben YouTube üzerinden çalışırdım hep o videoları durdurup soruları kendim çözerdim bence işin tricki burda. Sorunuz varsa detaylı sorum cevaplarım burdan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,099
Üyeler
161,659
Son üye
Keremcan Eyi
Top Bottom