Jason Duval
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
18 yaşındayım. Teknik lise de Grafik - Tasarım bölümünden mezunum. İleride de kendimi geliştirerek bu mesleği yapmak istiyorum üniversiteye gideceğim ama gideceğim üniversite ne kadar önemli?
Ankara, Eskişehir veya olmazsa Bolu düşünüyorum.
2 yıllık okumayı planlıyorum. PS, Aİ ve ID bilgim var temel düzeyde Premiere Pro biliyorum. Ancak After Effects, Blender gibi yazılımlarda da kendimi geliştireceğim. Belki üniversiteden sonra kursa da gidebilirim.
Bunun alternatifi olarak Radyo Televizyon, Görsel İletişim, Bilgisayar Destekli Animasyon gibi bölümlerde var sizce en mantıklısı hangisi? Okuyanlar veya fikir sahibi olanlar yazarsa sevinirim.
Bu arada üniversitede ki meslek yüksekokulları nasıldır ortam açısından?
Ankara, Eskişehir veya olmazsa Bolu düşünüyorum.
2 yıllık okumayı planlıyorum. PS, Aİ ve ID bilgim var temel düzeyde Premiere Pro biliyorum. Ancak After Effects, Blender gibi yazılımlarda da kendimi geliştireceğim. Belki üniversiteden sonra kursa da gidebilirim.
Bunun alternatifi olarak Radyo Televizyon, Görsel İletişim, Bilgisayar Destekli Animasyon gibi bölümlerde var sizce en mantıklısı hangisi? Okuyanlar veya fikir sahibi olanlar yazarsa sevinirim.
Bu arada üniversitede ki meslek yüksekokulları nasıldır ortam açısından?
Son düzenleme: