Neler Yeni

🪙 GRAM ALTIN REKOR KIRDI! 1.305 ₺ 🔥🔥

Ellsy

80+ Bronze

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Peki 90 gram bozdurup dolar veya euro alayım mı
altın her zaman dolar ve eurodan daha güvenli dolar euro çok düşük ihtimal de olsa bir gecede çökebilecek şeyler ayrıca dolar euronun değeri sadece kağıt yani dünyada maddi olarak ölçülebilir bir değeri yok ,altın maden tüm dünyada genel bir değeri var

Ellsy

80+ Bronze
altın her zaman dolar ve eurodan daha güvenli dolar euro çok düşük ihtimal de olsa bir gecede çökebilecek şeyler ayrıca dolar euronun değeri sadece kağıt yani dünyada maddi olarak ölçülebilir bir değeri yok ,altın maden tüm dünyada genel bir değeri var
Hmm anladım o zaman yine altın alıp ekleyeyim mi? Bir külçe kaç kg? Belki zamanla kulceye kadar çıkarız (sanmıyorum motor alırım glb)

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Hmm anladım o zaman yine altın alıp ekleyeyim mi? Bir külçe kaç kg? Belki zamanla kulceye kadar çıkarız (sanmıyorum motor alırım glb)
500 gr yadam 1000gr olarak satılıyor genelde külçe altın

Ellsy

80+ Bronze

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
500 gram ise alırım 300 kusur var bende
toplu durması gerekmiyorsa bence ayrı ayrı durması daha sağlıklı bozdurmak gerektiğinde parça parça bozdurabilirsiniz öneri olsun sadece ama külçenin hissiyatı ayrıdır tabi büyük ihtimalle :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
Trde en iyi yatırım ürün almak oldu enflasyon dolayısıyla. Önceden altın alırdım, şimdi indirimden ürünleri toplayıp sıfır satıyorum. Dolar 1 artıyorsa ürünler 2 artıyor.

Top Bottom