Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Sakın, Hele hele şuan.390 gram altınım var zengin olurmuyum? (Ciddiyim bekleyeyim mı daha)
Sakın, Hele hele şuan.390 gram altınım var zengin olurmuyum? (Ciddiyim bekleyeyim mı daha)
Peki 90 gram bozdurup dolar veya euro alayım mıSakın, Hele hele şuan.
Yok hiç elleme bence. Zaten orantılı yükseliyor. Altın daha sağlam.Peki 90 gram bozdurup dolar veya euro alayım mı
satma biz sattık eğer değerlendiremeseydik büyük giriyordu ama kurtardık sakın satmaPeki 90 gram bozdurup dolar veya euro alayım mı
altın her zaman dolar ve eurodan daha güvenli dolar euro çok düşük ihtimal de olsa bir gecede çökebilecek şeyler ayrıca dolar euronun değeri sadece kağıt yani dünyada maddi olarak ölçülebilir bir değeri yok ,altın maden tüm dünyada genel bir değeri varPeki 90 gram bozdurup dolar veya euro alayım mı
Hmm anladım o zaman yine altın alıp ekleyeyim mi? Bir külçe kaç kg? Belki zamanla kulceye kadar çıkarız (sanmıyorum motor alırım glb)altın her zaman dolar ve eurodan daha güvenli dolar euro çok düşük ihtimal de olsa bir gecede çökebilecek şeyler ayrıca dolar euronun değeri sadece kağıt yani dünyada maddi olarak ölçülebilir bir değeri yok ,altın maden tüm dünyada genel bir değeri var
500 gr yadam 1000gr olarak satılıyor genelde külçe altınHmm anladım o zaman yine altın alıp ekleyeyim mi? Bir külçe kaç kg? Belki zamanla kulceye kadar çıkarız (sanmıyorum motor alırım glb)
500 gram ise alırım 300 kusur var bende500 gr yadam 1000gr olarak satılıyor genelde külçe altın
100 lira takılınca gelen pişmanlık hissi...Temmuza kadar durmasın iyice artsın hep bana mı girecek (düğünüm var )
toplu durması gerekmiyorsa bence ayrı ayrı durması daha sağlıklı bozdurmak gerektiğinde parça parça bozdurabilirsiniz öneri olsun sadece ama külçenin hissiyatı ayrıdır tabi büyük ihtimalle500 gram ise alırım 300 kusur var bende