Grand Theft Auto (Gta) 4 alınır mı?

Abdullah021

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
377
Gta 4 dışında bütün Gta serisini oynadım en sonda birkaç yıl önce Gta 5 i bitirmiştim.Gta 4 malumunuz çok övülen bir oyun,kimine göre 5 ten daha iyi ancak optimizasyonu sıkıntılı diyende çok kişi var.Steamde ise şuan 5.99 dolar sizce alınır mı? Alınmaz diyenler varsa alternatif bir oyun tavsiye edebilir mi?

Alınır tek sevdiğim gta oyunu gta 4.

Gta 4 dışında bütün Gta serisini oynadım en sonda birkaç yıl önce Gta 5 i bitirmiştim.Gta 4 malumunuz çok övülen bir oyun,kimine göre 5 ten daha iyi ancak optimizasyonu sıkıntılı diyende çok kişi var.Steamde ise şuan 5.99 dolar sizce alınır mı? Alınmaz diyenler varsa alternatif bir oyun tavsiye edebilir mi?
crack indir yanlış değilsem steamde ki crack sürümü idi öyle olmasa bile oyun oynanmıcak halde crackli versiyonları daha düzgün

crack indir yanlış değilsem steamde ki crack sürümü idi öyle olmasa bile oyun oynanmıcak halde crackli versiyonları daha düzgün
Onlara güvenmiyorum hocam,bilgisayara virüs bulaştıramam onun için.

Steamdeki crack değil rockstar game launcher sürümü.

Fakat evet steam sürümünün rezil olduğu doğrudur.

1.0.8.0 sürümlü crack gta 4 indirebilir. Yada steamden alip downgrade edebilir.

Downgrade etmek nasıl hocam? Save dosyasını değiştirmek mi yoksa bildiğiniz mod mu kuruyoruz?

ben diğer oyunlarla karıştırdım bully ve manhunt ta korsan sürümleri vardı

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Bu tür şeyleri forum içinde konuşmaktansa özelden konuşun derim hocam
14- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı / talebi

sen bilirsin bende satın aldım fakat oynamadım optimizasyon için modlar indirmeniz gerek
Gta 5 i ultra ayarlarda hikayeyi 90-100 Fps arası online da ise 65-75 arası oynadım.Gta 4 te kaç Fps verir Steam sürümü?

Downgrade etmek nasıl hocam? Save dosyasını değiştirmek mi yoksa bildiğiniz mod mu kuruyoruz?
Oyunu modluyorsunuz diyebilirim. ***** saçma rockstar games launcher şeysiyle uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz. Eski güzel radyolara erişebiliyorsunuz ve performans artışıda oluyor kesinlikle.

Şu videoyu öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,359
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri