Modding Grand Theft Auto Ankara City V1 FİNAL MODU (2025)

Sonunda birisi Ankara'ya deniz getirmiş :D bu arada elinize emeğinize sağlık hocam bence İzmir City halini de düşünürseniz daha uyumlu olur hem Karşıyaka gibi karşıya geçilme durumu da var hocam :)

Sonunda birisi Ankara'ya deniz getirmiş :D bu arada elinize emeğinize sağlık hocam bence İzmir City halini de düşünürseniz daha uyumlu olur hem Karşıyaka gibi karşıya geçilme durumu da var hocam :)
Desteğin ve Yorumun için Çok Teşekkür Ederim, İzmir City modunu düşündüm aslında yapılsa gayet iyi olur diye şuanda üniversite için başka bir şehirdeyim kesin bir şey diyemem ama ilerleyen dönemlerde yapabilirim neden olmasın.

nasıl indirilir olarak göstercem :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1759176731221.webp

gölbaşı eymir var mı

Yorumun için Teşekkürler, Sadece merkez ilçeleri (Mamak, Yenimahalle, Çankaya, Keçiören) var
Polatlı ilçesini Ankaralılar bile ortanca evlat gibi görmezden geliyor :kekw:

Polatlı ilçesini Ankaralılar bile ortanca evlat gibi görmezden geliyor :kekw:
Yorum ve Desteğim için teşekkür ederim, Gardaşım büyük ihtimalle polatlının kaderi Kırıkkale gibi olacak 🤣🤣 bide ankarada yaşamayan birisi polatlıyı bilmez genellikle yenimahalle mamak keçiören çankayayı falan bilir o yüzden şehir dışındaki illeri eklemedim ve vice city haritası küçük olduğundan sığdıramadım ama sıkıntı çıkmazsa Yılbaşında bitireceğim GTA San Ankara'da Polatlı dahil baya ilçe var.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,097
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri