Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition 385₺'ye Alınır mı?

SafakB

80+
Reaksiyon skoru
55
Merhaba,

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition 385₺'ye Alınır mı?

Beğenen pek görmedim ben, paranızı epicte daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz bence.

Epic Games te kupon ile beraber bu fiyata iniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beğenen pek görmedim ben, paranızı epicte daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz bence.
The Last Of Us Part 1
RDR 2
Spider-Man Remastered
Spider-Man Miles Moreles

Gibi oyunları bitirdim aktif olarak öneriniz varsa bekliyorum hocam.

Epic Games te kupon ile beraber bu fiyata iniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

The Last Of Us Part 1
RDR 2
Spider-Man Remastered
Spider-Man Miles Moreles

Gibi oyunları bitirdim aktif olarak öneriniz varsa bekliyorum hocam.
Alan wake 2, hogwarts legacy, god of war, uncharted 4 falan bakabilirsiniz hocam. Ana sayfada biraz dolaşırsanız illa ki ilginizi çeken başka bir oyuna denk geleceğinizi düşünüyorum.

Alan wake 2, hogwarts legacy, god of war, uncharted 4 falan bakabilirsiniz hocam. Ana sayfada biraz dolaşırsanız illa ki ilginizi çeken başka bir oyuna denk geleceğinizi düşünüyorum.
Hogwarts ve God Of War'ı da bitirmiştim yazmamışım diğer oyunları inceleyeyim. Nedense Alan Wake 2 beni kendine çekmedi çok gerilimli olduğu için olabilir :D

Hogwarts ve God Of War'ı da bitirmiştim yazmamışım diğer oyunları inceleyeyim. Nedense Alan Wake 2 beni kendine çekmedi çok gerilimli olduğu için olabilir :D
Şu an unchartedı oynuyorum ve gayet keyifli bir oyun hocam tavsiye ederim. Alan wakei ben de oynamadım pek bir fikrim yok ama herkes çok beğendiği için söyleyeyim dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,280
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri