Yeni haber var mı?Ayn umarım gerçek hacker bu dur da kurtuluruz.
Bu konu popüler konular listesine giricek gibi duruyorŞimdilik bir gelişme yok takip ediyorum olunca atacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konunun başlığını düzeltip GTA VI haberleri yapacağım artık ilerleyişe göre daha mantıklı bir konu adı olacak çünkü.
Bu konu popüler konular listesine giricek gibi duruyor
Merakla fragmanı bekleyen ben. Sadece hikayesi için takip ediyorum, herseyini öğrendik heyecanı kalmadı.Ben anlamıyorum neden hala yazıyorsun kimse sana bir şey yazmıyor anlamak istemediğin senin oyunun erken aşama oynanış görüntülerine kötü ve mobil oyun demen 480p kalitedeki video hem de biz de sana onu açıkladık ama anlamayınca sen bir şey yazmadık ama sen hala gelip millete toksik bir şekilde sıkıntı veriyorsun uzatmaya gerek yok yazma konuya lütfen artık senden başka bir şey istemiyorum.
KIRILMA: Londra Polisi açıklama yayınladı. 17 Yaşındaki İddiası GTA 6 Hacker, iki kez kefalet koşullarını ihlal ve iki kez bilgisayarı kötüye kullanmakla suçlanıyor. Bugün mahkemeye çıkarılacak. Kesinlikle Rockstar Games ve Uber'in hack'lenmesiyle suçlanıyor gibi görünüyor.
Ben anlamıyorum neden hala yazıyorsun kimse sana bir şey yazmıyor anlamak istemediğin senin oyunun erken aşama oynanış görüntülerine kötü ve mobil oyun demen 480p kalitedeki video hem de biz de sana onu açıkladık ama anlamayınca sen bir şey yazmadık ama sen hala gelip millete toksik bir şekilde sıkıntı veriyorsun uzatmaya gerek yok yazma konuya lütfen artık senden başka bir şey istemiyorum.
Usta adam ailenle GTA 6 yı kıyasladı resmenGülücük atmazsam sorunumuz çözülecek mi eğer yazmayacaksan artık bütün atığım gülücükleri geri alabilir evet yazman yeterli.
Usta adam ailenle GTA 6 yı kıyasladı resmen