Neler Yeni

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,841
İsim
.
Ayn arkadaşın psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum ben verdiği cevaplar yazdığı her şey çok saçma bağlantı kurarken bile çok farklı alakasız konular ile bağlıyor kendisi acilen bir psikoloğa görünmesi lazım.
Katılıyorum GTA 6 nerde aile nerde.
Kıyaslayacak başka bir şey kalmadı sanki.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Milyar oluyor 2 milyon GTA VI gibi bir oyuna çok az $2 Billion yazıyor zaten milyar demek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@vxunderground belirttiği gibi, GTA 6 korsanı "erişim satma konusunda konuşmalar başlattı, ancak müzakerelerin ortasında erişimi yaktı." Tüm bunlar, bu İngiliz bilgisayar korsanının Uber ve Rockstar'dan çok daha fazlasıyla meşgul olduğunu doğruladığı için dikkat çekicidir.
GTA 5 için 265 milyon harcanmış. Bir an için 265bin dolar diye okudum onun için yazdım. Vay be paraya bak.

Dolar

80+ Silver

Dolar

80+ Silver
Ayn 2 milyar bütçe ile yapıldığını duyunca daha çok beklemeye başladım oyunu HYPE tavan bende oyun tarihinin en iyi oyunu olacak her halde GTA VI.
bende şaşırdım 2 milyarı duyunca Rockstar kendi rekorunu kendi kırar belki GTA 6 dan sonra rdr3 daha iyi olur ama ona ömür yetecek mi

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,504
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Oha la 3 milyar dolar ne demek millet roket yapıyor o fiyata. İyice heyecanlandım.

Top Bottom