Bence evetRDR 2 böyle duyuruldu sonra fragmanı gelmişti bu ay var bir hayalimiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce GTA VI bu ay duyurulacak mı?
Söz konusu firma Rockstar ise bence beklentiyi yüksek tutmaktan zarar gelmez. Her zaman beklentinin üzerinde iş yapıyor bu adamlar.O ne öyle herkes devrim niteliğinde bi oyun olacak kafasında çok oyun böyle bahsedilerek hayal kırıklığı yarattı yani çok şey beklemeyin gta 5 in rtx on modu gibi olur çok çok..
Çifte bayram olur.29 Ekim, GTA Vice City'nin 20. yıldönümünü kutlayacak. Rockstar aynı gün GTAVI için bir teaser yayınlasa harika olurdu!
Olabilir29 Ekim, GTA Vice City'nin 20. yıldönümünü kutlayacak. Rockstar aynı gün GTAVI için bir teaser yayınlasa harika olurdu!
Bilmiyorum GTA Vice City nin 20.yıl dönümünde gösterebilirlerGTA 6'nın bu ay içinde ortaya çıkmasıyla, ilk fragmanın ne olabileceğini merak etmeye başladık. GTA4,GTA5 ve RDR2'nin ilk fragmanları için R* bize ortamı, oyunun genel havasını ve ana karakterden bir anlatım göstermişti. Lucia'nın ilk GTA kadın kahramanı olduğu için fragmanı anlatması güzel olur ve ona biraz ışık tutar. Jason'dan da bir anlatım alabiliriz. Elbette, bugünlerde nasıl göründüğünü bize gösteren ve görmenin harika olacağını düşündüğümüz Vice City'den bazı fotoğraflar alabiliriz. GTA4 Anlatım - Niko, Amerika'da daha iyi bir yaşam umuyor. “Belki burada işler farklı olacaktır.” GTA5 Anlatım - Michael nasıl bir hayata sahip olmak istediğini anlatıyor. "Neden buraya taşındım? Sanırım havasından."RDR2 Anlatım - Arthur, John'a “hayatı” geride bırakmasını söylüyor. “Zamanı geldiğinde kaçmalısın ve arkana bakmamalısın."GTA 6’nın ilk fragmanından ne bekliyorsunuz? Ve herkesin beklediği gibi Ekim ayında bir duyuru ya da fragman bekliyor musunuz?
Ubisoft olsaydı şimdiye GTA 12 fragmanını izlerdikBen de GTA Vice City nin 20. yıl dönümünde göstereceklerini düşünüyorum umarım görürüz bu ay artık fragman ya da resmi duyuru.
Ama heyecanlanmazdık. Rockstar az oyun yapıyor ama onu da tam yapıyorUbisoft olsaydı şimdiye GTA 12 fragmanını izlerdik