1 sene sonra vs pcye çıkar, kırılması da yine 1yıl vs sürer.GTA VI zaten ilk çıktığında PC'ye zaten çıkmayacak biliyorsunuz ilk konsol sonra PC Rockstar Games her oyununu bu şekilde çıkarıyor GTA VI da aynı şekilde olacaktır.
1 sene sonra vs pcye çıkar, kırılması da yine 1yıl vs sürer.GTA VI zaten ilk çıktığında PC'ye zaten çıkmayacak biliyorsunuz ilk konsol sonra PC Rockstar Games her oyununu bu şekilde çıkarıyor GTA VI da aynı şekilde olacaktır.
Hocam ps4gelirmi sizceRed Dead Redemption Remaster duyurusu muhtemelen önümüzdeki birkaç hafta içinde yayınlanacak!
o resimlerin çoğu GTA 5'Ten alınma gtafikler gta'5e benzerse hiç sarmaz grafiklerin insanları sarması lazım oyunda bolca aktivite ve detay olması lazımGTA 6 Leaked Footage 1-hour FULL footage uncut
GTA 6 Leaked Footage 1-hour FULL footage uncutodysee.comvideos gta 6 - Google Drive
drive.google.com
Oyun PS4 e de geliyor çok yüksek ihtimal PS4 ün ana menüsü sızıntılar da ve geliştirilen console list kısmında var oyunla ilgili çoğu şey sızdı.
oyun Vice City de geçiyor oynanış da sızan kısımlarda.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Anladım hocam eyvallahBence gelir çünkü remastered ben geleceğini düşünüyorum.
Geliştirme de olsa karakteri geçtim karakterin arkasına bir bakın o sokağa uzunlamasına baktığınızda tıpkı gta 5 atmosferi var gibi görünüyor hD ağaçlar sizi yanıltmasın.. Grafikler gta 5'e benzerse Rockstar bu sefer yapamamış derimResimlerin hepsi GTA VI geliştirilme aşamasından sızan görüntüler yani oyun çıktığında grafikler o gördüğünüzden çok daha iyi olacak ayrıca zaten geliştirme aşamasından sızan görüntüler bile GTA V den çok daha iyi.