Neler Yeni

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Geliştirme de olsa karakteri geçtim karakterin arkasına bir bakın o sokağa uzunlamasına baktığınızda tıpkı gta 5 atmosferi var gibi görünüyor hD ağaçlar sizi yanıltmasın.. Grafikler gta 5'e benzerse Rockstar bu sefer yapamamış derim
Bence grafiklerin GTA V e benzemesi problem değil. Eğer GTA 5'in NVE yüklenmiş hali gibi görünürse ben okay olurum oyuna.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

Oyun PS4 e de geliyor çok yüksek ihtimal PS4 ün ana menüsü sızıntılar da ve geliştirilen console list kısmında var oyunla ilgili çoğu şey sızdı.
oyun Vice City de geçiyor oynanış da sızan kısımlarda.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Saçma sapan şeyler yapıp click bait atmışlar. Sadece kafadan ayrıldıkları bütçe 2 milyar dolar. Bu çok yüksek bir bütçe ve daha da fazla harcanacaktır diye düşünüyorum. Onun için bizim bunu tahmin bile etmemiz bayağı zor. Akışına bırakın, çıktığında konuşuruz.

The Semih

80+ Gold
Early development bu muhtelemen birkaç sene öncesine ait oyun geliştirmeden az çok anlayan böyle yorumlar yapmaz zaten, Youtuba god of war, Last of us development süreçlerine bakın anlarsınız.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Resimlerin hepsi GTA VI geliştirilme aşamasından sızan görüntüler yani oyun çıktığında grafikler o gördüğünüzden çok daha iyi olacak ayrıca zaten geliştirme aşamasından sızan görüntüler bile GTA V den çok daha iyi.
fdgpxalxea0miak-jpg.443006

fc84u8vwaaq0fs4-jpg.443038
Grafikler modlu gta5teki gibi olursa yani en azından düşük hali bile diyelim inanılmaz olur rockstar iyi bütçe harcıyor bakalım ilerleyen süreçte göreceğiz

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
2018 de çıkan RDR2'nin bile grafikleri nasıl GTA VI nasıl olur siz hayal edin yani grafik konusunda kimsenin endişelenmesine gerek yok.
Orası öyle evet rockstar yapiyo zaten hocam adamlar işi biliyor geç yapiyolar ama adamakıllı yapiyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
lucifer mihcaelson
ps4 e gelmemesi lazım. eski nesili unutmaları lazım en azından online tarafında çünkü ps4vsps5 online oyunlarda çok fark ediyor.

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
Oyun beklediğimin bayağı altında gibi
benim de ya bence gta 5 daha iyi olucak harita açısından mekanikleri bilemem ama ben en başında da haritanın içinde vice city falan olmasına karşıydım

Top Bottom