Kendi makalelerinde tek bir yerde bile remaster kelimesi geçmiyor, renk paleti fragmanla uyuşmuyor fazla doygun, kaynak?RDR1 Remastred görseller geldi PS4 PRO da native 4K çalışıyor.
Cidden inanılmaz, zaten çok şey beklemiyordum yine de hayal kırıklığı. Remake pek ihtimal vermiyordum Remaster da olurdu ama PC'de oynayabileceğim bir şey isterdim sadece. Trilogy Definitive Edition'da çıkacak platformlar listesi dolu doluydu ve aynı anda çıktı. İyimser bakamayacağım artık PC konusunda.PC ye yapamak bu kadar mı zor aklım almıyor bari sonra PC ye de yayınlasalar oyunu her Rockstar Games oyununda olduğu gibi sonradan geliyor ya PC ye bu da gelse artık.
Grafikler güzel olmuş daha gelişir tabii ki rockstar aga yapiyo ya adamlar ama pc cikmamasi sacma harbidenRDR1 Remastred görseller geldi PS4 PRO da native 4K çalışıyor.
Orijinal versiyonuna göre baya iyi grafikler tek kötü yanı PC oyuncuları oynayamıyor yine.
Mesaj otomatik birleştirildi:
remake olmaması üzdüRed Dead Redemption Yeni versiyondan geliştirmeler
-FSR 2.2 ile PS4 PRO ve PS5 de 4K dan daha keskin görüntüler
-Motion Blur
-Gelişmiş gölgeler
-Gelişmiş uzak çizim mesafesi
-Gelişmiş Işıklandırma
-Daha keskin kaplamalar
-Çok düşük yükleme ekranı.
Emulatör üzerinden oynanamayan tek yeni nesil portu.
Red Dead Redemption on PlayStation has one impressive upgrade
Red Dead Redemption is one of the highest-profile games that has been stuck on seventh-gen console hardware - so a PS4 and PS4 Pro release was a surprise.www.eurogamer.net
PS de PS Plus üyelerine özel iki oyunu da şu an çok iyi fiyata satılıyor PC de sadece RDR 2 1200 TL oyunu oynayacaklar kaçırmasınlar bu fırsatı.
oyunun indirimsiz fiyatını yazmak mıRed Dead Redemption Yeni versiyondan geliştirmeler
-FSR 2.2 ile PS4 PRO ve PS5 de 4K dan daha keskin görüntüler
-Motion Blur
-Gelişmiş gölgeler
-Gelişmiş uzak çizim mesafesi
-Gelişmiş Işıklandırma
-Daha keskin kaplamalar
-Çok düşük yükleme ekranı.
Emulatör üzerinden oynanamayan tek yeni nesil portu.
Red Dead Redemption on PlayStation has one impressive upgrade
Red Dead Redemption is one of the highest-profile games that has been stuck on seventh-gen console hardware - so a PS4 and PS4 Pro release was a surprise.www.eurogamer.net
PS de PS Plus üyelerine özel iki oyunu da şu an çok iyi fiyata satılıyor PC de sadece RDR 2 1200 TL oyunu oynayacaklar kaçırmasınlar bu fırsatı.
ben rdr3 ü bekliyom daha çokGTA 6 Leaked Footage 1-hour FULL footage uncut
GTA 6 Leaked Footage 1-hour FULL footage uncutodysee.comvideos gta 6 - Google Drive
drive.google.com
Oyun PS4 e de geliyor çok yüksek ihtimal PS4 ün ana menüsü sızıntılar da ve geliştirilen console list kısmında var oyunla ilgili çoğu şey sızdı.
oyun Vice City de geçiyor oynanış da sızan kısımlarda.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
RDR3 için 2030 yılını söylüyorlar haberin olsun yaniben rdr3 ü bekliyom daha çok