Neler Yeni

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Yeni Haber
Sonunda Rockstar Games'den resmi açıklama geldi Grand Theft Auto VI aralık ayında duyurulacak.

Aralık ayı başında, bir sonraki Grand Theft Auto için ilk fragmanı yayınlayacağımızı bildirmekten büyük heyecan duyuyoruz. Bu deneyimleri hepinizle paylaşacağımız daha uzun yıllar için sabırsızlanıyoruz.

Teşekkür ederiz,
Sam Houser

Jason Schreier paylaştı yani %99 kesin.
SON DAKİKA: Bloomberg News'e konuşan kaynaklar, Rockstar'ın Grand Theft Auto VI'yı bu hafta içinde duyurmayı planladığını ve Aralık ayında bir fragman yayınlayacağını söyledi. Gezegendeki en çok beklenen video oyunu yakında açıklanacak: https://www.bloomberg.com/news/arti...9.3ryTNPoXswLuh9rS0VUSAbr-Uj4ezdsFo5JjTaKz2PA

Oyun PS4 e de geliyor çok yüksek ihtimal PS4 ün ana menüsü sızıntılar da ve geliştirilen console list kısmında var oyunla ilgili çoğu şey sızdı.
oyun Vice City de geçiyor oynanış da sızan kısımlarda.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
o sırada benim emektar ekran kartsız i3 1. nesil pc

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Hayır PS6 çıkana kadar geliştirmeye devam edilcek, 2026 deniyor çıkış tarihi. Bencede mantıklı çünkü PS5 e çıkarsa Alan wake 2 bile Lowda açıyor PS5 hüsran olur.
2024 yılı içinde çıkacak Max 2025 başı. Hiçbir kaynak 2026 demiyor.

Alan Wake 2 PS 5 te oynanmıyor mu?

Ki PS6 çıksa bile PS5 e kesinlikle çıkacaktır GTA6

The Semih

80+ Gold
PS5 de AW2 RTX 3070 VE RX 6700 XT den daha iyi çalışıyor ne diyorsun 540p oynuyorlar DLSS ile
Belirttiğin kartlardan iyi çalışmasından bahsetmiyorum ki Alan wake 2 path racing DLSS 3.5 gibi yani oyundan maksimum keyfi almak istiyosan RTX 4070 Tİ ve üstü kart gerekiyor. Şimdi GTA 6 Alan wake 2 den daha büyük oyun olcağına göre tüm teknolojileri içinde barındıracak ve günümüz konsollarında asla insanları tatmin etmez. Bu yüzden PS6 yi beklemeleri çok normal zaten oyun PC ye çıkmayacak ilk baş konsol herzaman ki gibi.

GTA 6 oyun dünyasının en büyük markası sen yapımcı olsan bu riski göze alır mısın adamlar devrim yapmış yıllardır şimdi tıkanmak istemezler. Zaten Günümüz konsollarına çıkartırlarsa oyunu önceden bahsettiğim yorumların alayı doğru çıkacak RDR2 nin üstüne koyamaz.

Mesaj otomatik birleştirildi:

2024 yılı içinde çıkacak Max 2025 başı. Hiçbir kaynak 2026 demiyor.

Alan Wake 2 PS 5 te oynanmıyor mu?

Ki PS6 çıksa bile PS5 e kesinlikle çıkacaktır GTA6
Oynanıyor hocam ama grafik ayarları düşük olarak açıyor, Path racing gibi ayarlar kapalı RTX 4070 Tİ ve üstünde DLSS 3 felan gerek tatmin olmak için.

GTA 6 daha büyük bir oyun olduğu için grafiksel beklenti çok yüksek o yüzden günümüz konsollarının yetmeyeceğini düşünüyorum.

1699464081934.png
1699464105735.png

Troll felanda geçmiyorum, GTA 6 PS5 e çıkarsa felaket derecede Downgrade yer ve bu herkesin tepkisine neden olur yine haklı çıkacağım ilerde belirtirim bu yazıları.

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold
4K MOD da 2K 60 FPS mod da olacak gönlünüz rahat olsun.
Downgrade yiceğini düşünüyorum ayrıca adamlar PC yi kenara atmadı çünkü GTA 5 Online PC ile birlikte patladı, 8 milyar dolar gelir bekleniyor GTA 6 dan o yüzden PC yi asla kenara koycaklarını düşünmüyorum. RAGE motorunu bende seviyorum ama GTA 4 ve RDR2 de çok iyi kullandılar. Tek istediğim GTA 6 rage fizik motoru koyulması.

The Semih

80+ Gold
PC'ye çıkmayacağına iddiaya girerim o kadar eminim yani eğer çıkarsa bu bir ilk olur beni etiketlersiniz beraber şaşırırız bu duruma.
Rockstar Games konsol odaklı bir firmadır yılladır böyledir asla çizgisini bozmazlar PC ye konsol ile bir çıkarsa PC tarafında patlar 1 yıl geç portladıkalrı halde iyi çalışmıyor PC portları GTA V'in ilk hali RDR 2'nin ilk çıkış hali rezalet PC tarafında yine crash yemeler mi dersin garip texture buglarımı dersin var da var kısaca.
Yunus Fivemi satın almış rockstar o yüzden PC ye çıkcağını düşünüyom bunu eklemeyi unutmuşum :D

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Evet biliyorum ama ben GTA VI'nın 1 yada 2 yıl dan erken PC ye geleceğini düşünmüyorum eğer PS5 ile aynı anda çıkacağı duyurulursa zaten Rockstar Games tarihinde ilk olacak aralık ayında göreceğiz az kaldı.
hocam konsol öncelikli eskide kaldı biraz. Zaten r* pc den vurgun yaptı. FiveM de aldığına göre cross platform bir şekilde çıkabileceğini düşünüyorum. R* köken olarak konsol sevici olsa da, pc nin potansiyelinin gayet farkında. Son rdr1 remastered ta ortada olunca, gta 6nın en büyük oyunu olduğunu düşününce pc ye gelirse aynı anda para akacak resmen.

Aykut D.

80+ Gold
Bence forumdakilerin rockstardan beklentisi yüksek bence . Ben grafiklerin çok uçacağını dusunmuyorum. Forumdakiler için hayal kırıklığı olucak.

Aykut D.

80+ Gold
FiveM biliyorum ama artık onu kendileri satın aldı yani GTA VI konsol versiyonunda da oyuncular RP yapabilecekler aynı PC de ki gibi FiveM konusunu geçersek ben GTA VI'nın 1 yada 2 yıl dan erken PC ye geleceğini düşünmüyorum eğer PS5 ile aynı anda çıkacağı duyurulursa zaten Rockstar Games tarihinde ilk olacak aralık ayında göreceğiz az kaldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

RDR 2 den az bir şey iyi olması bile ben tatmin eder RDR 2'nin grafikleri ortada hala taş gibi.
8gb vram kartları ağlatır gibi :D

Top Bottom