Neler Yeni

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

RoyPien09

80+ Bronze
Firmalar zaten oyuncuları düşünmez cebine bakar. Şuan deseler ki GTA 6 RTX 4070 Tİ ile çalışacak binlerce insan koşar gider alır öyle bir oyun yani bu

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
rockstarın böyle bir şey çıkartması bence mümkün değil. Rockstarın çıkardığı her oyun kendi döneminde devrim niteliğindedir. Gta 5 motorunu cartını curtunu kullanarak bait atmışlar diye yorumladım.
Oyun o zaman alpha sürümde dahi değildi ki ubisoftun bitmiş oyunlarından daha iyi bi haldeydi :D trailerla neymiş ne değilmiş öğreneceğiz asıl

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Yeni Haber
🔥🔥 Grand Theft Auto VI için ilk fragman Salı 17:00’de yayınlanacak🔥🔥

Sonunda Rockstar Games'den resmi açıklama geldi Grand Theft Auto VI'dan aralık ayında ilk fragman geliyor.

Aralık ayı başında, bir sonraki Grand Theft Auto için ilk fragmanı yayınlayacağımızı bildirmekten büyük heyecan duyuyoruz. Bu deneyimleri hepinizle paylaşacağımız daha uzun yıllar için sabırsızlanıyoruz.

Teşekkür ederiz,
Sam Houser

Jason Schreier paylaştı yani %99 kesin.
SON DAKİKA: Bloomberg News'e konuşan kaynaklar, Rockstar'ın Grand Theft Auto VI'yı bu hafta içinde duyurmayı planladığını ve Aralık ayında bir fragman yayınlayacağını söyledi. Gezegendeki en çok beklenen video oyunu yakında açıklanacak: https://www.bloomberg.com/news/arti...9.3ryTNPoXswLuh9rS0VUSAbr-Uj4ezdsFo5JjTaKz2PA

Grand Theft Auto VI'dan zamanında sızan tüm arşivler burada isterseniz fragmandan önce bir izleyin çıkınca karşılaştırma yaparsınız.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hypelandım valla ne zamana çıkar acaba

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
gta 6 falan yok kandırıyolar milleti
Koskoca rockstar kandıracak değil ya ayrıca kullandıkları renk paleti vice city renkleriyle uyumlu remastered yada remake olamaz çünkü daha yeni sorunlu bi halde remastered yaptılar %90 gta6 geliyor ki yukarıda paylaşılan haber kaynağı genelde doğru çıkıyor

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Aynen yok oyun GTA VI kesin artık geliyor ve oyunun kötü olma ihtimali ise dünyanın ikiye ayrılması ile aynı o yüzden güvenimiz tam.
zaten rockstar oyun çıkartırsa devrim niteliğinde olur ki 10 sene oldu gta5 hala oynuyoruz :D rdr2 keza 5 sene oldu hala yeni oyunların %80 ine taş çıkarıyor hikayesel mekaniksel grafiksel olarak

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Gta6 da lisanslı araçlarda bekliyorum ben araç şirketleri böyle bi ortaklığı gözardı edemez gibi geliyor bana

Top Bottom