Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar oyun ne zaman çıkacak birde 4070 kaldırırmı bunu 2k da 14700k ile dlss olcakmı? özet geçebilcek varmı
Eski Bethesda çatısı altındaki oyunlarda aynı şekil Dishonored 1-2 skyrim falanAynen öyle kesinlikle yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum Sony ve Rockstar Games oyunları oyun sektöründe sevdiğim en iyi ve en kaliteli oyunlar bu firmalardan biri oyun yapıyorsa o oyunun kötü olma olasılığı bile aklıma gelmiyor benim.
Kaldırır DLSS olması gerekiyor zaten ilk başta oyun DLSS ile çıkmayıp sonradanda DLSS gelebilirArkadaşlar oyun ne zaman çıkacak birde 4070 kaldırırmı bunu 2k da 14700k ile dlss olcakmı? özet geçebilcek varmı
ps 5 kaç fps alırım yada xbox series xKaldırır DLSS olması gerekiyor zaten ilk başta oyun DLSS ile çıkmayıp sonradanda DLSS gelebilir
Xboxı bilmiyorum ama ps5 te sabit 60fps gibi görünüyor 120fps pek sanmıyorum ama olabilirps 5 kaç fps alırım yada xbox series x
Hocam rockstar gta online tarafında parayı kırıyor yani pc tarafına ilk çıkması çok muhtemelBu sefer olabilir ama adamlar öyle bir evren yarattılar ki zaten kendi araba markaları falan var aynı şekilde oyundaki diğer markalar da öyle GTA San Andreas dan beri kullanıyorlar o markaları oyunlarında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunun PC'ye çıkacağı şu an için belli değil.
ps5 alsam bu yılda değermiEğer böyle olursa Rockstar Games tarihinde ilk oyun Grand Theft Auto VI olacak PC ile PS'ye aynı anda çıkan oyunu olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an için fiyatı belli değil ama 70 dolar dan çıkar bu da 1500 TL fiyat yapıyor PS Store da
ps5 slimi beklemelimiyimPS5 alsanız 2031 yılına kadar değer nesil daha yeni başlıyor.