3060 12gb8GB VRAM öldü sakın alamayın PS5 16GB VRAM sahip oyunlar PS5 göre yapılıp PC optimize dildiğinden minimum artık 16 GB VRAM istiyorlar benim RX 6700XT bile yaşlandı durum bu o yüzden PC ye ekran kartı alacağınız zaman hangi markadan çok VRAM miktarı daha önemli artık 16GB altı kurtarmaz zaten son çıkan her oyun 16GB VRAM altında patates oluyor.
Imzada yazan sisten kaldırır bence sizce?8GB VRAM öldü sakın alamayın PS5 16GB VRAM sahip oyunlar PS5 göre yapılıp PC optimize dildiğinden minimum artık 16 GB VRAM istiyorlar benim RX 6700XT bile yaşlandı durum bu o yüzden PC ye ekran kartı alacağınız zaman hangi markadan çok VRAM miktarı daha önemli artık 16GB altı kurtarmaz zaten son çıkan her oyun 16GB VRAM altında patates oluyor.
Konsolda çok RP döneceğini sanmam, bu cross platform muhabbetine güveniyorum açıkçası. Arkadaş ps4 ps5 pc için demiş. Aynı anda bu kadar server açıp yöneteceklerini sanmam ayrı olarak. Bakalım artık, umarım güzel bir oyun ve OPTİMİZE bir oyun ile karşılaşırız.FiveM biliyorum ama artık onu kendileri satın aldı yani GTA VI konsol versiyonunda da oyuncular RP yapabilecekler aynı PC de ki gibi FiveM konusunu geçersek ben GTA VI'nın 1 yada 2 yıl dan erken PC ye geleceğini düşünmüyorum eğer PS5 ile aynı anda çıkacağı duyurulursa zaten Rockstar Games tarihinde ilk olacak aralık ayında göreceğiz az kaldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
RDR 2'den az bir şey iyi olması bile beni tatmin eder RDR 2'nin grafikleri ortada hala taş gibi gözüküyor oyun.
benim karttan :/ yeni sistem alırken içinde geldi yükseltmek ekstra yüktü gerçi ama. Orta ayarlarda oynatsa yeter. R* bu, saçma sapan bir konsol only çalışan firma değil. Optimizasyonlarına güveniyorum. RDR2 ve gta5 kanıtı. Öyle tlou veya spiderman portları ile r* ın oyununu kıyaslamak hata olur.8GB VRAM öldü 8GB VRAM'li ekran kartı bu saatten sonra sakın alamayın PS5 16GB VRAM sahip oyunlar PS5 göre yapılıp PC optimize dildiğinden minimum artık 16 GB VRAM istiyorlar benim RX 6700XT bile yaşlandı durum bu o yüzden PC ye ekran kartı alacağınız zaman hangi markadan çok VRAM miktarı daha önemli artık 16GB altı kurtarmaz zaten son çıkan her oyun 16GB VRAM altında patates oluyor.
Nvida Vram konusunda düşük IQ lü bir firma ne kadar ekran kartlarında yapay zeka destekleri güzel olsa da.
Nvidia RTX 4060 Tİ ne çöp bir kartı neden böyle bir ekran kartı var bazıları sorgulamalı bence.
Dsr ile 1440x900 monitörü DSR ile 2160x1350 kullanıyorum . Dlss ile biraz kurtarırsak iyi olur.RTX 3060 Vram miktarı güzel ama uamrım kaldırır diyorum son çıkan oyunlarda benim RX 6700XT bile patates oldu PS5 alıyorum oyunları bu yüzden oynarsınız bence 3060 ama grafikler uçmadan çözünürlük 1080p FSR DLSS açık bir şekilde oynarsınız kurtarır.
Bence bunlar b0kunu çıkarıyor isteseler adam gibi daha düşük vram ile daha kaliteli sonuçlar alırlarda kapitalizim iste . 12gb vram kolay ölebilecek bir vram değil.Şuna bakın Avatar: Frontiers of Pandora arkadaş artık sadece PS5 gelen oyunlar native çözünürlük de bile değil 1080p FSR kalite modun da RX 6700XT istiyor şaka gibi vallah yeni nesil sert geldi GTA VI ne ister onu göreceğiz .
yalancı bunlar
gta 6 falan yok kandırıyolar milletiGTA 6 yüksek sistem isteyecek. Hiç optimizasyonu iyi olur falan filan bunlar artık olmaz. Yeni nesil oalcaksa grafikleri ve sistemleri zorlaması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne için
gta 6 falan yok kandırıyolar milleti