- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet oyunun kodları sızıyor kötü bir şey Rockstar Games için çok üzücü.Bu çok kötü şeylere yol açabileceğini düşünüyorum. Baya Bi zararları olacak gibi görünüyor
Evet oyunun kodları sızıyor kötü bir şey Rockstar Games için çok üzücü.Bu çok kötü şeylere yol açabileceğini düşünüyorum. Baya Bi zararları olacak gibi görünüyor
Bunu bilip bilmeden söylemen kötü 15 yaşında olduğunu nerden çıkardınız ve forumda tanıdığım 13 yaşında bir insan var o bile forumdaki çoğu kişiden daha olgun biridir ama yine'de benim açımdan bir sıkıntı yok.Ben kimseye hakaret anlamında yazmadım lütfen yanlış anlamayın ama çok bilgisizce yorum yapıyorlar bende yaşları küçük max 15 dedim bu da bir hakaret değil olmaz mı yani yaşı küçük lütfen GTA VI sızdı bunları takmayalım 15 yaşında çok bilgili kardeşlerimizde vardır ona lafım yok hakaret anlamında yazmadım ben yaş meselesini.
Yapacak bişey yok Üstesinden gelebileceklerini sanıyorum. İnşallah Ertelenmez.Evet oyunun kodları sızıyor kötü bir şey Rockstar Games için çok üzücü.
4chan üzerindeki yazışmalarını bulmuşlar sızdıran kişinin. Bilgileri belki satarsam paçayı kurtarırım vs. demiş.Bu çok kötü şeylere yol açabileceğini düşünüyorum. Baya Bi zararları olacak gibi görünüyor
Dava açabilirler belki.Bu çok kötü şeylere yol açabileceğini düşünüyorum. Baya Bi zararları olacak gibi görünüyor
Dava açabilirler belki.
Dava açsalar bile sıkıntıları büyük şuanda. Tweeter da denilen gibi Test Buildi paylaşması rockstar için felaket olur.4chan üzerindeki yazışmalarını bulmuşlar sızdıran kişinin. Bilgileri belki satarsam paçayı kurtarırım vs. demiş.
O zaman oyunun çıkışını öne almak zorunda kalırlar.Dava açsalar bile sıkıntıları büyük şuanda. Tweeter da denilen gibi Test Buildi paylaşması rockstar için felaket olur.
Bence Ertelerler ve oyunu değiştirirler gibi me geliyor yoksa oyun bilineceği için çokta hype'ı kalmayabilir.O zaman oyunun çıkışını öne almak zorunda kalırlar.
Oyun zaten bence 2023 sonu yada 2024 ortasın da çıkar ben öyle düşünüyorum.O zaman oyunun çıkışını öne almak zorunda kalırlar.
Ama ertelenmesi çok kötü olur GTA V 2013 de çıktı 2023 de 10 yıl olmuş olacak cidden çok fazla ara var artık 2023 sonu ya da 2024 ortasında çıkması lazım bu oyunun.Bence Ertelerler ve oyunu değiştirirler gibi me geliyor yoksa oyun bilineceği için çokta hype'ı kalmayabilir.
evet ama adamların bu konu hakkında bişey yapması gerek ilk önce sonra zaten oyun ile ilgilenecekler.Oyun zaten bence 2023 sonu yada 2024 ortasın da çıkar ben öyle düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ertelenmesi çok kötü olur GTA V 2013 de çıktı 2023 de 10 yıl olmuş olacak cidden çok fazla ara var artık 2023 sonu ya da 2024 ortasında çıkması lazım bu oyunun.
Zaten şu an Take-Two Interactive sızan GTA VI videolarına telif atıp kaldırıyor YouTube üzerinden bu konu hakkında yakında Rockstar Games tarafından resmi açıklama gelir.evet ama adamların bu konu hakkında bişey yapması gerek ilk önce sonra zaten oyun ile ilgilenecekler.
Bazı yazdığın kişiler senden yaşça büyük. Hakaret olmayabilir fakat bu bir saygıdır.Ben kimseye hakaret anlamında yazmadım lütfen yanlış anlamayın ama çok bilgisizce yorum yapıyorlar bende yaşları küçük max 15 dedim bu da bir hakaret değil olmaz mı yani yaşı küçük lütfen GTA VI sızdı bunları takmayalım 15 yaşında çok bilgili kardeşlerimizde vardır ona lafım yok hakaret anlamında yazmadım ben yaş meselesini.
O zaman yanlış konuşmalarına izin verelim mobil grafikli oyun olmamış bu ne desinler demi oyunun erken geliştirme aşamasından sızan videolarına çok saçma yorumlar geliyor a ne kadar doğru yazmış mı demek lazım cahilimi yücelteyim yani çok saçma yazdığınız.Bazı yazdığın kişiler senden yaşça büyük. Hakaret olmayabilir fakat bu bir saygıdır.
Ayrıca saygısızlık yok ki ne demişim cahil bilgisiz demek saygısızlık sayılıyorsa ohooo forumdaki herkes raporlansın.Bazı yazdığın kişiler senden yaşça büyük. Hakaret olmayabilir fakat bu bir saygıdır.