Yardım graphics driver crashed ! HATASI

phestopick

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
878
valorant giriyordum ve bu hatayı aldım
napmam lazım

. Grafik sürücüm sürekli çöküyor ve yeniden başlıyor. Neden?

A. Grafik sürücüsünün çöktüğünü ve yeniden başlatıldığına dair bir mesaj alırsanız, kontrol etmeniz gereken ilk şey, grafik üreticilerinin web sitesinde daha yeni bir sürücü bulunması olacaktır. Ancak, GPU ek yükleri, GPU'nun kesilmesine ve yeniden başlamasına neden olabilir. Bu, Windows'ta bir sürücü çökmesi olarak ortaya çıkacak ve yeniden başlatılacaktır.

Bunu kontrol etmek için nVidia, AMD ve Intel grafik cihazlarıyla çalışan GPU-Z'yi indirin . Sensörler sekmesi aracılığıyla GPU'nun sıcaklığını gösterecektir. 80 C civarında bir sıcaklık görürseniz, o zaman çöker, sonra basitçe aşırı ısınır. Belki de GPU'yu overclock ettiniz veya kasanızdaki hava akışı yeterli değil. Ayrıca bir hava püskürtücü kullanarak iç kısmı iyi bir şekilde temizleyin, böylece GPU, anakart, fan vb. Üzerinde toz kalmaz.

Bazen daha yeni bir sürücü sorunlara neden olabileceğinden ve aslında bir sürüme geri dönmeniz gerektiğinden, GPU'nuz için bir arama yapın. Başka iyi ipuçlarınız varsa lütfen bunları yorumlara yazın!

Alıntıdır

güncelledim
Post automatically merged:

driver sürümüm 457.09
1650 ve i5 10.nesil
monster laptop

sistem özellklerim

Geri