Yani forumdaki ve etrafımdaki hiçkimsenin ürününün kargoya verilmeyip sadece arkadaşın ürününün kargoya verilmesi garip geldi.adam niye shop ile uğraşsın sizde var yasizi ikna edince eline ne geçicek anlamadım.
uyanıklık edip 20 tane alanların iptal olmuştur heraldeYukardaki arkadaş iptal edildi yazmıştı onunkini iptal ediyorlarsa seninki neden gönderildi ikinizden biri sıkıyor ama kim![]()
Amazon üstlenip yollayabilir ürünleri. Belli olmaz. İptal edilirdi normalde şimdiye kadarFirma büyük ihtimalle bizim iptal etmemizi istediği için uzun süre bekletir, dolayısıyla para iadesi de uzun sürer. Böyle acaip fiyatlı satıcısı amazon olmayan siparişlerin elime geçme oranı 100 tanede bir elin parmaklarını geçmedi ama bir umut işteMouse lar baya güzel.
2 den aşağı satılmaz knk1k civarina saticak olan dm gecsin
2 k dan kimse almaz bu mouse u piyasasini biliyorum2 den aşağı satılmaz knk
Ben satmıycam ama gayette alırlar 2k ya ölücülük yapmaya gerek yok sıfırı 3.5k2 k dan kimse almaz bu mouse u piyasasini biliyorum1.5 k ya kadar inicekler
valla o mcu o sensor etmez gosteris icince ayri almazlar bu isin içindeyim hocam sahibindende satamaz he dolapta birine kitleyebilirBen satmıycam ama gayette alırlar 2k ya ölücülük yapmaya gerek yok sıfırı 3.5k
Magnezyum kanka 2kya magnezyum mouse var mı piyasada dediğin gibi hızlı gideri 1.5 2k olur ürün yığılmasında amavalla o mcu o sensor etmez gosteris icince ayri almazlar bu isin içindeyim hocam sahibindende satamaz he dolapta birine kitleyebilir
Ürünü kötülemeye gerek yok.Magnezyum kanka 2kya magnezyum mouse var mı piyasada dediğin gibi hızlı gider 1.5 2k olur ürün yığılmasında ama