Gravity Falls Journal 3 Görünmez Yazı

babaprolar201784

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
59
Merhabalar, Gravity Falls (Esrarengiz Kasaba) çizgi dizisine ait journal 3 kitabım var. Ama Black Light Edition değil normal görünmez yazısız hali. Marketten UV ışıklı görünmez kalem aldım fakat UV ışık normalde mor ışık çıkarırken kitaba tutunca ışık mavi oluyor ve yazdıklarım neredeyse hiç gözükmüyor. Black Light Edition'daki sayfaların aynısını yapacağım görünmez kalem ile fakat yapamadım yardımcı olur musunuz lütfen. Saygılar.

Journal derken günlüğü kast ettiğinizi çoğu kişi anlamaz bile. En kötü ihtimal yeni bir görünmez kalem alın o da olmazsa yapıcak bir şey yok sağlık olsun. Hiç olmazsa ilerde para biriktirip yazılısını alırsınız.
Ama yazılı halini alacaktım zaten, kendim böyle çizmek istemiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Journal derken günlüğü kast ettiğinizi çoğu kişi anlamaz bile. En kötü ihtimal yeni bir görünmez kalem alın o da olmazsa yapıcak bir şey yok sağlık olsun. Hiç olmazsa ilerde para biriktirip yazılısını alırsınız.
Kurumuş fosforlu kalem daha güzel yazıyor görünmez yazıyı, UV ışık altında parlıyor.

Ama yazılı halini alacaktım zaten, kendim böyle çizmek istemiştim

Kurumuş fosforlu kalem daha güzel yazıyor görünmez yazıyı, UV ışık altında parlıyor.
Anladım hocam bi özelliği olsun vs. gibisinden. Valla nasıl yapılır olur bilmiyorum. :/

Halledebildiyseniz ne güzel.

Anladım hocam bi özelliği olsun vs. gibisinden. Valla nasıl yapılır olur bilmiyorum. :/

Halledebildiyseniz ne güzel.
Hayır maalesef olmuyor.

Normalde parlayan kalem bu kitapta az parlıyor

Ve çizmemi engelliyor

Umarım bilen birisi vardır

Arkadaşlar sanırım çözdüm, fosforlu sarı kalemin içindeki şeyi çıkarıp suya karıştırdım. Sihirli kalemin ışığınada bant yapıştırıp mavi ve mor kalemle boyadım ışık daha güçlü oldu. Yazdıklarım hiç gözükmüyor normalde ama ışık tutunca yeşil oluyor çözümü buldum teşekkürler yinede herkese

Arkadaşlar sanırım çözdüm, fosforlu sarı kalemin içindeki şeyi çıkarıp suya karıştırdım. Sihirli kalemin ışığınada bant yapıştırıp mavi ve mor kalemle boyadım ışık daha güçlü oldu. Yazdıklarım hiç gözükmüyor normalde ama ışık tutunca yeşil oluyor çözümü buldum teşekkürler yinede herkese
Ne güzel hocam kolay gelsin yazmada.

Geri