Şu fit kızdan mı bahsediyorsun?Zararlı olan var olmayan var kullandığım iki site var virüssüz
Şu fit kızdan mı bahsediyorsun?Zararlı olan var olmayan var kullandığım iki site var virüssüz
Evet işlemciyiŞu fit kızdan mı bahsediyorsun?
Korsan oyun siteleri korsan oyunları yayınlar ve kendi reklamlarından/paralı linklerinden kazanır ;Gerçekten bütün korsan oyun siteleri zararlı mı? Ve bunların kazancı ne acaba![]()
Kurulum esnasında neden bu kadar işlemci kullanımı artıyor sizce?Evet işlemciyiağlatan kız
Bilmem hudzelle sorKurulum esnasında neden bu kadar işlemci kullanımı artıyor sizce?
Bana özelden yazar mısın? Merak ettim.Zararlı olan var olmayan var kullandığım iki site var virüssüz
Kullandığım site mi çok kullanmıyorum orjinal takılıyorum geneldeBana özelden yazar mısın? Merak ettim.
Sadece merak yani?Bana özelden yazar mısın? Merak ettim.
İndireceğimden değil.Kullandığım site mi çok kullanmıyorum orjinal takılıyorum genelde
Evet. Oyun oynamayı sevmiyorum. Daha çok izliyorum.Sadece merak yani?
Sen sisteme boşuna para vermisin Intel i9 12900K <3 // Nvidia Geforce RTX 3090 <3 //İndireceğimden değil.oyun sevmem zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet. Oyun oynamayı sevmiyorum. Daha çok izliyorum.
Onlar benim sistemim değil.Sen sisteme boşuna para vermisin Intel i9 12900K <3 // Nvidia Geforce RTX 3090 <3 //
KiminOnlar benim sistemim değil.![]()
Sadece beğendiğim için imzamdalar.. 3220 ve 2820 kullanıyorum.Kimin![]()