Kozmos69 80+ Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 354 Dahası Reaksiyon skoru 98 İsim Emir Han 7 Ekim 2024 #1 Beyler bayanlar green card a nerden başvuruluyo bi link bişe var mı yaa birsürü site var hangisi gerçek bilmiyorum
Beyler bayanlar green card a nerden başvuruluyo bi link bişe var mı yaa birsürü site var hangisi gerçek bilmiyorum
Nquyen 80+ Silver Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 3,232 Dahası Reaksiyon skoru 1,660 İsim Selim 7 Ekim 2024 #2 Kozmos69 yazmış: Beyler bayanlar green card a nerden başvuruluyo bi link bişe var mı yaa birsürü site var hangisi gerçek bilmiyorum Devamı için tıklayın... Kurayla veriyorlar 1 ay süresi kaldı sana çıkma ihtimali çok düşük istedikleri nitelikleri karşılıyorsan kuraya gireceksin altta ki sitede başvuru yap Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Ekim 2024 Nquyen yazmış: Kurayla veriyorlar 1 ay süresi kaldı sana çıkma ihtimali çok düşük istedikleri nitelikleri karşılıyorsan kuraya gireceksin altta ki sitede başvuru yap Dvlottery.state.gov Devamı için tıklayın... dvprogram.state.gov
Kozmos69 yazmış: Beyler bayanlar green card a nerden başvuruluyo bi link bişe var mı yaa birsürü site var hangisi gerçek bilmiyorum Devamı için tıklayın... Kurayla veriyorlar 1 ay süresi kaldı sana çıkma ihtimali çok düşük istedikleri nitelikleri karşılıyorsan kuraya gireceksin altta ki sitede başvuru yap Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Ekim 2024 Nquyen yazmış: Kurayla veriyorlar 1 ay süresi kaldı sana çıkma ihtimali çok düşük istedikleri nitelikleri karşılıyorsan kuraya gireceksin altta ki sitede başvuru yap Dvlottery.state.gov Devamı için tıklayın... dvprogram.state.gov