Gri Koç MEB 3 Adım Kaynak Kitaplarını Öneriyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
Gri Koç yayınlarında sürekli MEB 3 Adım kitaplarını öneriyor. Bu kitaplar https://ogmmateryal.eba.gov.tr/yks-uc-adim adresinden herkese açık bir şekilde erişilebilir durumdadır.
Aynı zamanda kitaplar Play Store ve App Store ile cep telefonu ve tabletlere indirilebilir durumdadır.

Kitaplar TYT-AYT olarak iki grupta tüm dersler için ayrı ayrıdır.
Kitapların olayı şu 3 seviyede testler içermektedir.
Her konu için 3 test bulunmaktadır.
İlki kolay, ikincisi orta, üçüncüsü YKS ayarında ve çıkmış sorular içermektedir.

Bu kaynaklar noktalama kaynağı olarak kullanılabilir. Yani atıyorum Mert Hoca'dan konuyu dinlediniz, soru bankanızdan çözdünüz. Konu bitti. Diğer konuya geçmeden bu kaynaktan sorularınızı çözün. Olayı bitirin.

Bence başarılı bir iş.

bunları okulda 12 lere mi veriyorlar?? TYT olanı 11 lere verilir mi ki

Mezunlara da veriliyor mu ?

Gri Koç yayınlarında sürekli MEB 3 Adım kitaplarını öneriyor. Bu kitaplar https://ogmmateryal.eba.gov.tr/yks-uc-adim adresinden herkese açık bir şekilde erişilebilir durumdadır.
Aynı zamanda kitaplar Play Store ve App Store ile cep telefonu ve tabletlere indirilebilir durumdadır.

Kitaplar TYT-AYT olarak iki grupta tüm dersler için ayrı ayrıdır.
Kitapların olayı şu 3 seviyede testler içermektedir.
Her konu için 3 test bulunmaktadır.
İlki kolay, ikincisi orta, üçüncüsü YKS ayarında ve çıkmış sorular içermektedir.

Bu kaynaklar noktalama kaynağı olarak kullanılabilir. Yani atıyorum Mert Hoca'dan konuyu dinlediniz, soru bankanızdan çözdünüz. Konu bitti. Diğer konuya geçmeden bu kaynaktan sorularınızı çözün. Olayı bitirin.

Bence başarılı bir iş.
Bunlar okullara verildi hocam. Baskı 2 diye geçiyor.

bunları okulda 12 lere mi veriyorlar?? TYT olanı 11 lere verilir mi ki
12 lerden artan olursa hocalarınıza bağlı ben 11 deyken ayt fizik ve tyt tarih vermişlerdi hatta bizim sınıfa bile tam yetmemişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evine kargo mu gönderecekler sizin okulla ilişkiniz bitti artık internette PDF var oradan çözersin MEB yayınlıyor

O kadar mesaj gelmiş bildirimleri gelmemiş.

Mezun ve açık öğretim lisesinde okuyanlara verilmiyor.
Bahsi siteden erişim sağlayıp bir yerden çıktı sağlayabilirsiniz ücreti karşılığında.

Evine kargo mu gönderecekler sizin okulla ilişkiniz bitti artık internette PDF var oradan çözersin MEB yayınlıyor
Ucuz fiyattan satabilecek bir yayınla anlaşırlar belki falan diye dedim, 10-20 tl gibi. Test kitapları 100-150 TL çünkü.

Geri