🔥İndirim GRIMELANGE 2.ÜRÜN 1₺ 😱 (2 Sweat 340₺)

He bunu diyorsun, aşırı kötü değil mi ya bu modeller, HB'daki 880 TL altı eşofman altları çok kötü duruyor. O yüzden 2 tanesini 880 TL'ye sipariş vermiştim de iade ettim, kendi sitesinde yeni gelen ürünler, en azından daha farklı güzel modeller daha ucuza gördüm.

Hocam sizin dediğiniz modelden bende almayı düşünüyorum bol paça daha iyi duruyor ve daha rahat. Sizin elinizde bu üründen var mı? Kalıbı görseldeki gibi iyi olmuyor bazen o yüzden sordum.

Hocam sizin dediğiniz modelden bende almayı düşünüyorum bol paça daha iyi duruyor ve daha rahat. Sizin elinizde bu üründen var mı? Kalıbı görseldeki gibi iyi olmuyor bazen o yüzden sordum.
Yok maalesef, ilk defa alacağım ama sanki genel olarak kalıpları çok büyüklermiş gibime geliyor.

çoğu üründe fiyatlar şişik vaziyette zaten ve dünkü indirim geri çekilmiş durumda sanırım ve şuan ikincinin 1 tl olmasının bi esprisi kalmamış gibi

çoğu üründe fiyatlar şişik vaziyette zaten ve dünkü indirim geri çekilmiş durumda sanırım ve şuan ikincinin 1 tl olmasının bi esprisi kalmamış gibi
Evet fiyatlar şişiril iş bazılarında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,608
Üyeler
184,950
Son üye
rhaqen
Geri