Neler Yeni

🔥İndirim Grimelange Alessandro %100 Pamuk 4'lü Tişört (2 Adet Alımda) 748TL

MoonWalk

80+

1. Sepete 2 adet eklemek gerekiyor.
  2. Daha sonrasında ürünün altında bulunan 50TL kuponla fiyatı daha da düşüyor.
  3. İlk aya özel 1 TL olan Hepsiburada Premium ile Ramazan'a özel %6 hepsipara geri ödemesi yapıldığından bir nevi 50TL indirim de buradan geliyor.
  4. En son adımda ürünün fiyatı 748TL, bu şekilde adet 93TL. Premium olmazsa da 795TL, bu şekilde adet 99TL.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
Yunus Şahin
Marka nasıl? Bir de renkler güzel değil ya.

Hozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Özay Balcı
Bu tişörtlerin üçlüsünden almıştım, beyaz-siyah-gri şeklinde. Siyah ve beyazda sıkıntı yokken gri tişörtte dikiş hatası değil direkt dikiş eksiği vardı. Fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. Çok beklentiniz olmasın, böyle hatalı ürün gelme ihtimali de var. Ben giydikten sonra fark ettiğim için iade etmekle uğraşmayacağım.
1742245367649.png

Bir de eşofman almıştım bu markadan, onun da aynı şekilde arka cebinin iç kısmında böyle dikiş eksiği olan bir yer vardı. O kısım içeride olduğundan çok dert değil de tişörtte böyle bir şeyle karşılaşmak tatsız. Alacakların haberi olsun.

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Burak
Ben bu markadan 2 tane sivit almıştım. L giyiyorum ama xl aldım suya çekiyor yazdıkları icin cidden de çekti ama ben Lye kadar çeker diye bekliyodum bildiğin s-m arası bisey oldu. O yüzden bu markadan baska bisey almamaya tövbeliyim

Top Bottom