Telefondan açmıyorum telefonum perma banlıtelefondan açıyorsan
parallel space ile açlıyor
Hesap bulursam oynarızNe oyundu bee
Oyuna para yatırmada naparsan yap 355 TL çöp ettim bu oyunda baya kumar gibi bişey bu oyun hatta boş ver gel beraber oynayalım çarşamba günü![]()
Ben bi kere baya ağır bi ban yemiştim 368 gün yazıodü en son sora 368 gün sora girmeye tekrar çalıştımHesap bulursam oynarız![]()
Yt de var onun çözümü ben yt den bakıp yaptım valla veya arkadaşın dediği gibi paralel space çok işe yarıyorTelefondan açmıyorum telefonum perma banlı
Ben 2016 dan beri oynuyorum doğrusu hayatımı yedi bitirdiBen bi kere baya ağır bi ban yemiştim 368 gün yazıodü en son sora 368 gün sora girmeye tekrar çalıştımperma yemişsin dedi gitti dl wl felan baya sinirlendim sora ayrı bi hesap açıp tekrar kasıldım baya bağımlılık bu oyun inanlımaz bişey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eskisi gibi deil gibi ama 2020 civarı baya zevkliydi 2021 felan derken baya oldu girmiorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yt de var onun çözümü ben yt den bakıp yaptım valla veya arkadaşın dediği gibi paralel space çok işe yarıyor
Valla sen bunu hallet bende bırakamıorum nalet şeyiBen 2016 dan beri oynuyorum doğrusu hayatımı yedi bitirdi