Growtopia hesap açamıyorum

Thatt

80+
Reaksiyon skoru
11
Growtopia hesap açamıyorum ip hatası veriyor elinde boş yada yedek hesabı olan varmı?

telefondan açıyorsan
parallel space ile açlıyor

Ne oyundu bee
Oyuna para yatırmada naparsan yap 355 tl çöp ettim bu oyunda baya kumar gibi bişey bu oyun hatta boş ver gel beraber oynayalım çarşamba günü 🤣

Hesap bulursam oynarız 😀
Ben bi kere baya ağır bi ban yemiştim 368 gün yazıodü en son sora 368 gün sora girmeye tekrar çalıştım 😅 perma yemişsin dedi gitti dl wl felan baya sinirlendim sora ayrı bi hesap açıp tekrar kasıldım baya bağımlılık bu oyun inanlımaz bişey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eskisi gibi deil gibi ama 2020 civarı baya zevkliydi 2021 felan derken baya oldu girmiorum

Telefondan açmıyorum telefonum perma banlı
Yt de var onun çözümü ben yt den bakıp yaptım valla veya arkadaşın dediği gibi paralel space çok işe yarıyor

Ben bi kere baya ağır bi ban yemiştim 368 gün yazıodü en son sora 368 gün sora girmeye tekrar çalıştım 😅 perma yemişsin dedi gitti dl wl felan baya sinirlendim sora ayrı bi hesap açıp tekrar kasıldım baya bağımlılık bu oyun inanlımaz bişey

Eskisi gibi deil gibi ama 2020 civarı baya zevkliydi 2021 felan derken baya oldu girmiorum

Yt de var onun çözümü ben yt den bakıp yaptım valla veya arkadaşın dediği gibi paralel space çok işe yarıyor
Ben 2016 dan beri oynuyorum doğrusu hayatımı yedi bitirdi

Ben 2016 dan beri oynuyorum doğrusu hayatımı yedi bitirdi
Valla sen bunu hallet bende bırakamıorum nalet şeyi 😂 beraber oynayalım kuzenimden scam yedim güven kalmadı valla kimseye o kadar çok scam attılar ki ne dl ler kaybettim avanaklığımdan 😅

Dolandırıcı çok ya oyunda
Zar zor kazandığım wl lerimiin elimden gidişini hatırlıyorum :D

kanki telefonun banlı olsa ne değişir parallel space açıılıyor diyorum

Geri